Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Vânt foarte puternic. La ce viteză poate ajunge

ro

09 Dec, 2016 06:45 3254 Marime text
Vremea se va încălzi în aproape toată ţara, iar în regiunile din sud şi din est, valorile termice vor deveni mult mai ridicate decât cele obişnuite în prima decadă a lunii decembrie.
 
Temperaturile maxime se vor încadra între -1...0 grade izolat în Transilvania şi 13...14 grade în sudul Olteniei, dar şi în zona deluroasă a Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -10 grade.
 
Vântul va continua sã sufle tare pe crestele montane, iar în rest va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, temporare, îndeosebi în nordul Moldovei, sudul Olteniei şi pe litoral.
 
Aici va avea viteze cuprinse între 30 și 50 de kilometri pe oră, la rafală putând să ajungă și la 65 de kilometri pe oră, fiind posibil ca, pe parcursul zilei, ANM să emită și un Cod Galben.
 
Pentru că tot spuneam, mai devreme că va fi mai cald azi, este necesar să arătăm că temperatura maximă va ajunge, în Constanța, la 8-9 grade.
 
Acum, la stațiile meteo din județ, se înregistrează 1 grad la Hârșova, 2 la Adamclisi, Cernavodă, și Medgidia, 3 la Mangalia, și 4 la Constanța.  

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii