Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru copii au murit în Australia. O rafală de vânt a ridicat în aer un castel gonflabil instalat în curtea unei şcoli (VIDEO)

ro

16 Dec, 2021 10:29 1360 Marime text

Patru copii au murit şi alţi cinci au fost răniţi, unii dintre ei cu leziuni grave, după ce o rafală de vânt a ridicat în aer un castel gonflabil instalat în curtea unei şcoli din insula Tasmania, din sud-estul Australiei, a informat joi, 16 decembrie, Poliţia locală, citată de EFE.


"O rafală de vânt a ridicat în aer castelul gonflabil. Mai mulţi copii au căzut de la o înălţime de aproape zece metri în jurul orei 10:00 şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. S-au produs câteva leziuni grave", a informat Poliţia din Tasmania pe reţelele de socializare.

 


Patru dintre copiii răniţi se află în stare gravă, în timp ce al cincilea a suferit leziuni severe, a precizat Poliția.

 


Agenţii de Poliţie nu au oferit detalii despre sistemul de ancorare folosit pentru a fixa la sol acel castel gonflabil şi nu au dorit să dezvăluie vârstele victimelor.

 

Ambulanţe și elicoptere au fost mobilizate pentru a-i asista pe cei răniţi, au informat autorităţile locale într-un mesaj postat pe Facebook.

Accidentul a avut loc în timp ce şcoala primară The Hillcrest, din oraşul Devonport, din nordul Tasmaniei, organiza serbarea de Crăciun a elevilor.

 
Prim-ministrul australian Scott Morrison a transmis condoleanţe familiilor victimelor şi a spus că este "devastat de această tragedie inimaginabilă".

Foto Captură YouTube

Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii