Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin" din Constanţa face angajări. Ce condiţii trebuie îndeplinite

ro

29 Mar, 2017 07:35 4152 Marime text


Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin" din Constanţa scoate la concurs un post vacant de laborant pe perioadă determinată. Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial, examenul va avea loc la sediul din Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 86. La data de 12 aprilie de la ora 9.00 este programată proba scrisă, în aceeaşi zi de la ora 13.00 - proba practică, iar de la ora 15.00 - interviul.  

Pentru a putea participa la concurs candidaţii trebuie să fie cetăţeni români, să cunoască limba română scris şi vorbit, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, stare de sănătate corespunzătoare, atestată prin adeverinţă de la medicul de familie, studii postliceale de specialitate , cazier judiciar şi minimun un an vechime. 

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul Liceului Tehnologic "Gheorghe Miron Costin" din Constanţa în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării acestui anunţ în Monitorul Oficial. 

Condiţiile de participare la concurs, documentele depuse la dosar şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Liceului Tehnologic "Gheorghe Miron Costin" din Constanţa. Relaţii suplimentare la sediul unităţii şcolare, telefon 0341.427.402.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii