Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asistentele ProFM au fost taximetriste si reporteri de cancan-uri (galerie foto)

ro

17 Jul, 2010 02:06 1283 Marime text
img_7586.jpgSaptamana ce a trecut a fost una foarte aglomerata pentru Alexandra si Larisa, asistentele de la "Alarma" ProFM. Fetele si-au indeplinit in fiecare dimineata sarcinile date de Sara si Vintila si le-au facut ascultatorilor ProFM diminetile "bune".

Asistentele lui Sara şi Vintilă au dovedit că sunt bune de dimineaţă: i-au invitat pe ascultători să le testeze cunoştinţele, iesind victorioase din aceasta confruntare. Alexandra şi Larisa sunt hotărâte să demoleze ideea preconcepută că asistentele nu sunt decât nişte obiecte decorative. De asemenea, cele doua au jucat si rolul de reporter de can-can si l-au luat la intrebari pe Liviu Varciu, dorind sa afle cat mai multe despre presupusa relatia pe care a inceput-o chiar intr-un club din Bucuresti. Asistentele de "Alarma" nu s-au dat la o parte de la treaba si si-au inceput una din dimineti intr-o benzinarie, ajutandu-i pe ascultatorii ProFM la pus benzina si spalat parbrize.

Asistentele lui Sara si Vintila le poarta de grija ascultatorilor carora criza le-a taiat bugetul de vacanta: cum multi nu au ajuns la mare anul acesta, Alexandra si Larisa i-au invitat pe oameni pe mini-litoralul amenajat de ProFM in buricul Capitalei. Langa fantana arteziana de la Arhitectura au fost amplasate sezlonguri, iar doritorii s-au putut intinde sa se relaxeze la soare cateva minute. Cele doua asistente au avut grija ca oamenii sa nu se arda: pregatisera creme si lotiuni de protectie solara.

Pentru ca ziua ascultatorilor ProFM sa inceapa cat mai bine, asistentele de la "Alarma" au transformat masina ProFM intr-un taxi si s-au pus la dispozitia celor aflati in criza de timp. Saptamana viitoare se anunta la fel de aglomerata, insa asistentele de la "Alarma" ProFM sunt gata sa le faca diminetile bune ascultatorilor.

Pe www.profm.ro ascultatorii pot gasi filmulete si galerii foto cu "activitatea" completa a celor doua asistente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii