Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat de către poliţiştii din Cumpăna pentru tâlhărie

ro

19 May, 2015 09:46 956 Marime text
În urma cercetărilor efectuate în cazul unei tâlhării, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurale Constanţa au probat activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 40 de ani, bănuit de comiterea faptei.
Astfel, la data de 16.05.2015, ora 23.30 victima, o femeie de 34 de ani, din Cumpăna a sesizat poliţiştii, cu privire la faptul că, un bărbat i-a sustras cu forţa din buzunarul pantalonilor un telefon mobil.
În urma activităţilor desfăşurate în dosar, de poliţiştii Postului de Poliţie Cumpăna sub coordonarea procurorului de caz şi în urma probatoriului administrat, Judecătoria Constanţa a admis în ziua de 17.05.2015 cererea de efectuare a unei percheziţii domiciliare la imobilul din Cumpăna, unde persoana bănuită locuieşte fără forme legale, activitate desfăşurată în dimineaţa zilei de 18.05.2015 şi în urma căreia a fost identificat bunul sustras.
  B. Mitică a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, instanţa dispunând faţă de acesta măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.
 
Urmăriţi, identificaţi de poliţiştii constănţeni
 
La data de 18.05.2015, poliţiştii Compartimentul Urmăriri din cadrul IPJ Constanţa, l-au depistat pe B. Dragoş Petru, de 28 ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal.
 
La data de 18.05.2015, poliţiştii din Mangalia l-au depistat pe S. Iusein Sinan, de 40 ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 10 luni pentru comiterea infracţiunii de şantaj.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
 
La data de 18.05.2015, poliţiştii din 23 August l-au depistat pe G. I., de 30 ani, care a condus un autoturism pe DJ 394, între localităţile 23 August şi Dulceşti, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi care a refuzat testarea alcoolscop, fiind condus la spital unde i s-au recoltat  probe biologice de sânge.
 
La aceeaşi dată, poliţiştii din Medgidia au depistat şi scos din trafic un autoturism, condus de un minor în vârstă de 14 ani, pe strada Silozului, din localitate.În cauze s-au întocmit dosare de cercetare penală.
 
 
 
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii