Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri ale poliţiştilor la Supercupa României la fotbal

ro

08 Jul, 2015 12:55 1000 Marime text
Peste 100 de poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa vor acţiona în sistem integrat cu jandarmi constănţeni pentru prevenirea unor evenimente şi pentru buna desfăşurare a partidei de fotbal “Supercupa României”, partidă care va avea loc azi, începând cu ora 21.00, pe stadionul Farul din Constanţa.
 
Astfel, începând cu ora 16.00, pentru prevenirea unor eventuale incidente, poliţiştii de ordine publică, cei de investigaţii criminale, de rutieră şi echipajele auto vor patrula în zona stadionului şi pe principalele bulevarde şi străzi din Constanţa.
 
În municipiu, se va restricţiona traficul rutier începând cu ora 17.00, până la terminarea partidei, pe străzile Primăverii, Ion Andreescu şi Panait Cerna, accesul fiind permis doar riveranilor care fac dovada faptului că locuiesc în perimetrul menţionat.
 
Totodată, peste 20 de poliţişti rutieri vor dirija traficul în zona stadionului, vor supraveghea intrările în municipiul Constanţa şi căile rutiere de acces către acesta.
 
Precizăm faptul că, autovehiculele spectatorilor la meciul de astăzi vor putea fi parcate în mod regulamentar pe strada Soveja, pe banda numărul unu.
 
Accesul spectatorilor în tribune se va face începând cu ora 19.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare, le recomandăm să vină din timp şi să respecte indicaţiile poliţiştilor.
 
 
ATENŢIE!
DEŢINEREA UNUI BILET DE INTRARE LA MECIUL DE FOTBAL
NU ACORDĂ CONDUCĂTORILOR AUTO DREPTUL DE ACCES ÎN ZONA RESTRICŢIONATĂ CIRCULAŢIEI!
 
 
RECOMANDĂRI:
  • Poliţiştii recomandă participanţilor la această manifestare sportivă să respecte măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive;
  • Recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să respecte indicaţiile oamenilor legii;
  • Să nu consume alcool şi să nu plece la drum la volanul maşinilor în cazul în care au consumat astfel de băuturi alcoolice;
  • Sunt interzise portului materialele pirotehnice, armele sau obiectele care pot pune în pericol securitatea participanţilor;
  • Să sesizeze imediat oamenii legii de faptele care aduc atingere liniştii şi ordinii publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii