Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa

ro

27 Jul, 2015 14:02 1061 Marime text
Bijuterii în valoare de peste 7.000 de lei recuperate de către poliţişti   

În urma activităţilor specifice efectuate în cazul unui furt din locuinţă, faptă comisă la data de 25 iulie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa l-au identificat pe V. Dumitru-Daniel, de 21 ani, din comuna Fântânele, bănuit de comiterea faptei.
Oamenii legii au stabilit că, în seara de 25.07.2015, ora 19.00, prin dizlocarea gratiei şi forţarea ferestrei, acesta ar fi sustras  dintr-un apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Constanţa, 55g bijuterii din aur, prejudiciul fiind estimat la 7.700 lei.
Continuând activităţile specifice, poliţiştii au recuperat integral bijuteriile sustrase, ce au fost predate păgubitei.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
Prins în flagrant de către poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche  - 2 Mai
 
La data de 26.07.2015, ora 14.45, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche  - 2 Mai l-au depistat în flagrant, pe S. Răzvan, de 25 ani, care a sustras un rucsac lăsat nesupravegheat, pe plajă, de către un turist din Bucureşti.
În cauză s-a întocmit dosar penal.
 
Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
 
Poliţiştii din localitatea Cumpăna îl cercetează în stare de libertate pe S.C., de 24 de ani, care a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  
 
La data de 26.07.2015, poliţiştii Secţiei 9 Rurale Topraisar l-au depistat pe R.A.C., de 16 ani, conducând un autoturism pe drumurile publice (fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule) şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Băneasa îl cercetează în stare de libertate pe Ş.A.I., de 18 ani, din localitate care a condus un moped pe strada Trandafirilor, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul -Poliţiei Eforie l-au depistat pe O.D., de 26 ani, din Constanţa, care a condus un autoturism pe raza localităţii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii