Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă - IPJ Constanţa - 21.05.2015

ro

21 May, 2015 13:56 1005 Marime text
Urmăriţi, depistaţi de poliţiştii constănţeni
La data de 20.05.2015, desfăşurând activităţi specifice, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat pe raza municipiului Constanţa, pe C. Ucrain de 43 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii, fiind condamnat la 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.
 
Şi poliţiştii din Ovidiu au depistat pe raza oraşului, pe G. Cătălin de 42 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanţa a emis Mandatul de Executare a Pedepsei Închisorii, având de executat o pedeapsă de 3,8 ani pentru comiterea infracţiunii de  corupţie şi pe G. George Marian de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis Mandatul de Executare a Pedepsei Închisorii, având de executat o pedeapsă de 2 ani pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.
 
Cele trei persoane au fost introduse în Penitenciarul Poarta Albă, în vederea executării pedepselor.
 
Prinşi de poliţişti, datorită comportamentului civic al constănţenilor
La data de 20.05.2015, ora 19.33, poliţiştii Secţiei 5 din Constanţa au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat din Constanța, cu privire la faptul că a reținut o persoană care a forțat geamul unui apartament, situat pe strada Fundătura 1 Mai.
Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului a identificat şi reținut pe A. Demirel de 20 ani din Medgidia.
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că A. Demirel a forțat cu o șurubelniță rama ferestrei apartamentului, cu intenția de a pătrunde în imobil.
Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi a fost introdus în C.R.A.P. - I.P.J. Constanta, urmând ca, la data de 21.05.2015, să fie prezentat Parchetului și Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.
De asemenea, la aceiaşi dată, în jurul orelor 18.00, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, despre faptul că, un bărbat a pătruns în curtea unui imobil din municipiul Constanţa, situat pe strada Vulturului.
Patrula din cadrul Secţiei 4 deplasată la faţa locului a reţinut şi identificat pe      P. Nicolae 48 de ani, care a pătruns în curtea imobilului prin escaladarea gardului, fiind surprins de patrula de poliţie în timp ce forţa uşa de acces a respectivei locuinţe.
În cauză poliţiştii continuă cercetările, cu bărbatul în stare de libertate.
 
Cercetată pentru contrabandă cu ţigări
La data de 20.05.2015, ora 16.30, poliţiştii Secţiei 3 din Constanţa au prins în flagrant, în zona Gării CFR, pe S. Sevghi de 30 ani, care oferea spre comercializare mai multe pachete cu ţigarete, nefiscalizate, care provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.
Pachete cu ţigarete găsite asupra acestuia au fost ridicate în vederea confiscării, cercetările fiind continuate de către poliţiştii S.I.C.E. din cadrul I.P.J. Constanţa, conform Codului Vamal al României.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii