Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IJP Constanţa

ro

17 May, 2015 13:17 1047 Marime text
Urmăriţi, identificaţi de poliţiştii constănţeni
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, acţionând în baza unor informaţii, au depistat pe B. Alexandru-Constantin de 25 de ani, urmărit naţional, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2,6 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, pe L. Vasile-Marinel 38 de ani, condamnat la pedeapsa de 7 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane şi pe B. Claudiu-Andrei de 25 de ani, condamnat la acelaşi tip de pedeapsă de 2,6 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Cei în cauză au fost introduşi în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa.
 
Cercetat pentru furt din auto
La data de 16.05.2015, în jurul orei 2.00, poliţiştii au depistat pe strada Rozelor din Mangalia, pe Ş. Şenol de 25 de ani, care deţinea în autoturismul său 2 bidoane de 5 litri cu benzină.
Cu ocazia cercetărilor, în zonă, la aproximativ 150 m, a fost identificat un alt autoturism, din care s-a constatat lipsa respectivei cantităţi de benzină din rezervor.
În cauză, s-a întocmit dosar penal faţă de Ş. Şenol pentru comiterea infracţiuni de furt.
 
Cercetat pentru braconaj piscicol
La data de 16.05.2015, ora 09.30, poliţiştii din Cernavodă au fost identificat în trafic pe C. Florinel, care conducea un autoturism pe strada Medgidiei, transportând cantitatea de 130 kg de peşte din specia caras în habitaclu şi în portbagaj.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că peştele aparţinea lui C. Ion din Remus Opreanu, persoană care se afla în autoturism şi care nu avea documente justificative de provenienţă.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru braconaj piscicol.
 
Cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului
La data de 16.05.2015, ora 00.05, poliţiştii din Techirghiol au fost sesizaţi de producerea unui accident rutier în urma căruia două autoturisme au fost tamponate fără a rezulta victime omeneşti.
În urma cercetărilor şi a testării cu aparatul Drager, poliţiştii au constatat faptul că P. Eduard Antoniu, care a produs accidentul, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0.93mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Cercetat pentru conducere fără  permis 
La data de 15.05.2015, ora 23.30, poliţiştii din Pecineaga au depistat pe P. Bogdan de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Revoluţiei din comuna Pecineaga, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
 
Conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului
 La data de 16.05.2015, ora 18.54, poliţiştii din Topraisar au identificat pe N. Marcel de 37 ani, din Moviliţa, care, în timp ce se deplasa pe DN 38, cu un autoturism, ajungând într-o curbă s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cele trei situaţii menţionate anterior, poliţiştii au întocmit dosare penale.
 
Reţinut de poliţişti pentru tâlhărie
La data de 13 mai 2015, ora 19.35, poliţiştii Secţiei 5 din Constanţa au fost sesizaţi despre faptul că unui bărbat i s-a sustras prin violenţă 200 de lei, dintr-un bar situat pe bulevardul Aurel Vlaicu.
În urma investigaţiilor poliţiştii au identificat pe N. DANIEL de 32 de ani, ca fiind bănuit de comiterea faptei.
Faţă de N. DANIEL s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, ulterior fiind  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii măsurii arestării preventive, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.
N. DANIEL a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii