Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Only Funky SRL, chemaţi în şedinţă!

ro

24 Jan, 2017 00:00 1863 Marime text
Societatea Spectrum Insolvency IPURL, în calitate de administrator judiciar al debitorului Only Funky SRL, conform sentinţei civile nr. 242/02.02.2016, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul 8002/118/2015, anunţă că adunarea creditorilor din data de 20.01.2017 se amână pentru data de 27.01.2017, ora 15.00, cu aceeaşi ordine de zi: prezentarea Raportului trimestrial 1 privind situaţia financiară a averii debitoarei Only Funky SRL şi aprobarea Raportului trimestrial 1 privind situaţia financiară a averii debitoarei Only Funky SRL.
 
Şedinţa va avea loc la sediul administratorului judiciar din strada Nicolae Iorga nr. 20, etajul 1, Constanţa.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în adunare prin împuterniciţi, cu procură specială autentică, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Dacă prin lege nu se interzice în mod expres, creditorii vor putea vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care îşi exprimă votul, semnată de creditor, sau înscrisul în format electronic căruia i s-a încorporat, ataşat ori asociat semnătura extinsă, bazată pe un certificat valabil, pot fi comunicate prin orice mijloace, până în ziua şi la ora fixate pentru exprimarea votului, administratorului judiciar sau lichidatorului judiciar.
 
La şedinţele adunării creditorilor, salariaţii debitorului vor putea fi reprezentaţi de un delegat din rândul acestora, care va vota pentru întreaga valoare a creanţelor reprezentând salariile şi alte drepturi băneşti ce li se cuvin.
 
Pe lista creditorilor societăţii Only Funky SRL se află Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Enel Energie SA şi RAJA SA.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma Only Funky SRL a fost înfiinţată în 2009 şi are sediul social în Medgidia, strada Ion Creangă nr. 4. Capitalul social, de 700 de lei, este deţinut de Dorin Aurel Staicu, născut pe 25.06.1987, care are un aport de 300 de lei, adică 43%, şi Ion Staicu, născut pe 18.03.1953, care are un aport de 400 de lei, adică 57%.
 
Administratori speciali sunt Ion Staicu şi Spectrum Insolvency IPURL, fostă Global Insolvency SPRL. Potrivit codificării CAEN, societatea se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii