Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Domiris Mode SRL, convocaţi în şedinţă. Se are în vedere casarea bunurilor din patrimoniul debitoarei

ro

24 Jan, 2017 00:00 1403 Marime text
Management Reorganizare Lichidare Iaşi, în calitate de lichidator al debitorului SC Domiris Mode SRL, cu sediul în Medgidia, strada Revoluţiei, convoacă adunarea creditorilor pe data de 27 ianuarie, la ora 14.00. 
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul şedinţei prin împuterniciţi, cu procură specială autentică, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care îşi exprimă votul, semnată de creditor, sau înscrisul în format electronic căruia i s-a încorporat, ataşat ori asociat semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat valabil, pot fi comunicate prin orice mijloace, până în ziua fixată pentru exprimarea votului, lichidatorului judiciar.
 
Pe ordinea de zi se află următoarele puncte: aprobarea casării bunurilor mobile reprezentate prin stoc de îmbrăcăminte; avansarea sumelor necesare pentru continuarea procedurii de faliment al debitoarei; analizarea oportunităţii introducerii acţiunii prevăzute la articolul 138 din Legea nr. 85/2006 de către preşedintele comitetului creditorilor.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, în vederea valorificării activului, lichidatorul judiciar a organizat zece licitaţii publice. Până la această dată, lichidatorul judiciar a constatat că nu a fost depus niciun dosar de înscriere la licitaţie, astfel, nefiind înscris niciun ofertant. Având în vedere faptul că valoarea de pornire a licitaţiei a activului (stoc de îmbrăcăminte) este în cuantum de 14.295 de lei, iar valoarea cheltuielilor de procedură avansate până la această dată de lichidatorul judiciar este în sumă de 5.788,37 de lei, toate demersurile de valorificare având un rezultat negativ, se propune casarea bunurilor aflate în patrimoniul societăţii debitoare.

Domiris Mode SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată în anul 2006, firma are sediul în municipiul Medgidia, strada Republicii. Capitalul social subscris, de 50.000 de lei, integral vărsat, este compus din 5.000 de părţi sociale. Asociat unic este Irina Elena Apetrei, născută pe 29.12.1984, în Medgidia. Administratorul judiciar este Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL, cu sediul în municipiul Iaşi, aleea Nicolina nr. 82. Domiris Mode SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii