Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cop's Team Security SRL a intrat în insolvenţă!

ro

25 Jul, 2017 00:00 1769 Marime text
Tribunalul Constanţa a dispus intrarea în insolvenţă în procedura generală a societăţii comerciale Cop's Team Security SRL, cu sediul în Navodari. Totodată, instanţa a desemnat în calitate de administrator judiciar pe Dăscălescu & Co. SPRL.
 
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 6 octombrie.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, „debitoarea SC Cop's Team Security SRL a învestit judecătorul sindic cu soluţionarea cererii de deschidere a procedurii insolvenţei reglementată de Legea 85/2014, iar prin declaraţia făcută şi-a arătat intenţia de reorganizare pe bază de plan“.
 
„În fapt, se relevă ca debitoarea se află în stare de insolvenţă întrucât nu a plătit obligaţiile către bugetul de stat şi mai multe persoane juridice de mai mult de 60 de zile. Din cauza crizei economice, societatea nu a mai putut acumula venituri suficiente astfel încât să menţină toate activităţile derulate anterior şi să facă faţă plăţilor curente. Cu toate că s-a încercat redresarea activităţii şi achitarea datoriilor, acest fapt nu a fost posibil, societatea fiind într-o stare de insolvenţă vădită“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
 
Firma funcţionează din luna noiembrie 2011, fondatorii fiind Alexandru Popa, cu o cotă de participare la beneficii/pierderi de 60%, şi Anamaria Tramundana, cu o cotă de participare la beneficii/pierderi de 40%. Domeniul principal de activitate este „activităţi de protecţie şi gardă“. În 2014, structura acţionariatului s-a modificat astfel: Mircea Daniel Sîrbu, Alexandru Popa şi Camelia Cosmina Sîrbu. Ulterior, în firmă au rămas Mircea Daniel Sîrbu şi Camelia Cosmina Sîrbu.
 
Conform datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la data de 24 iulie, SC Cop's Team Security SRL are sediul social în Năvodari. Asociaţi persoane fizice sunt Mircea Daniel Sîrbu, născut la data de 17 septembrie 1969, în Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 83,34%, şi Camelia Cosmina Sîrbu, născută la data de 30 septembrie 1991, în Galaţi, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii