Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii au surprins în Constanţa, un tânăr care-şi pregătea pentru consumul propriu, 13 plicuri cu substanţe halucinogene

ro

16 Apr, 2014 15:11 1335 Marime text
Marţi, 15 aprilie a.c., ora 19.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii publice în municipiul Constanţa, pe strada Amurgului, a observat o persoană care-şi confecţiona ţigări, folosind o substanţă de culoare galben-verzui. La vederea militarilor, acesta a început să se agite, a aruncat  plicul şi a mărit ritmul de mers. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.
 
         Asupra lui G.C., de 22 ani, din Constanţa,  jandarmii au găsit în buzunarele de la pantaloni, alte 12 plicuri cu fragmente vegetale de culoare galben-verzui.
 
        A declarat că-şi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.
 
        Plicurile vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
         Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă  ca în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică. Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.
 
 
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii