Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Garda de Coastă

ro

27 Oct, 2014 12:34 1050 Marime text
În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Un cetăţean român urmărit internaţional pentru infractiuni contra proprietăţii, depistat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetăţean român pe numele căruia era emis de Germania, un mandat european de arestare şi extrădare pentru infracţiuni contra proprietăţii.
În data 26.10.2014, în jurul orei 10.30, s-a prezentat la Punctul Comun de Trecere a Frontierei Silistra – Ostrov, pe sensul de intrare în ţară, călătorind pe jos, cetăţeanul român M.M.C. în vârstă de 36 ani.
La controlul efectuat în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că, pe numele cetăţeanului român era emis, de Germania, un mandat european de arestare şi extrădare, pentru infracţiuni contra proprietăţii.
Persoana în cauză a fost reţinută şi condusă la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov, fiindu-i întocmite documentele de predare la Postul de Poliţie Ostrov.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii