Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

STEFAN HRUSCA a lansat acasa albumul „Cantece de-acasa”!

ro

11 May, 2015 18:41 1826 Marime text
Cunoscutul artist Stefan Hrusca a participat in weekendul ce a trecut, la Zilele Maramuresului! Cu aceasta ocazie, el le-a oferit o uriasa surpriza fanilor aflati la Teatrul de Vara: a lansat in premiera la Baia Mare, noul sau album numit „Cantece de-acasa”!
 
     Stefan Hrusca si-a lansat, in premiera in Baia Mare, in cadrul primei editii a „Zilelor Maramuresului”, noul sau album de cantece numit „Cantece de-acasa”, pe care admiratorii pot regasi cantece vechi si cunoscute din Maramures, melodii de inspiratie folclorica, interpretate de artist intr-o maniera proprie. Stefan Hrusca le-a vorbit sutelor de maramureseni din fata scenei despre Cenaclul Flacara, despre valoarea mesajului cantecelor din acea perioada, dar si despre cat de important e ca maramuresenii sa nu-si uite radacinile; aceasta în contextul in care, presedintele Consiliului Judetean Maramures a vorbit celor prezenti despre importanta pastrarii valorilor, despre sentimentul de „acasa” si despre bucuria de a-i avea ca oaspeti pe artistii maramureseni.
 
     Spectacolul dedicat muzicii folk a tinut pana tarziu in noapte, indragitii artisti aducand in fata spectatorilor cantecele Maramuresului. Seara s-a incheiat cu „Treceti batalioane romane Carpatii!” - care a ridicat spectatorii in picioare, cu totii cantand impreuna cu Stefan Hrusca acest emotionant cantec patriotic.
 
     Prima editie a Festivalului „Zilele Maramuresului” a fost organizata de Consiliul Judetean Maramures, in perioada 7-10 mai 2015, la Teatrul de Vara din Baia Mare! Participantii au avut parte de multa voie buna, au avut prilejul sa deguste produse traditionale maramuresene, au participat la demonstratii de tesut, impletit zale, olarit, gatit traditional, au putut cunoaste mesteri populari, s-au putut bucura de dansuri populare dar si de un festival al Dacilor Liberi. 
 
     Cel mai iubit interpret de muzica folk si de colinde din Romania le va oferi si bucurestenilor sansa de a asculta cantece de pe noul sau album, luna viitoare, pe 8 Iunie, la Teatrul National Bucuresti.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- 120 lei (Categoria VIP)
- 100 lei (Categoria 1)
-   80 lei (Categoria 2)
 
     Biletele se gasesc in reteaua BILETOO, la Teatrul National Bucuresti, in Librariile Librarium si Eminescu, la magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!
 
     ~~Concertul „STEFAN HRUSCA” va avea loc pe 8 Iunie 2015 la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti si este organizat de Project Events.~~
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii