Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In acest weekend, „Cea mai mare oră de sport” mută plaja din Mamaia în Piațeta Perla

ro

08 Aug, 2014 10:06 1165 Marime text
Sâmbătă, 9 august 2014, între orele 09.00-21.00, Dolce Sport, împreună cu partenerii Smartatletic și Getfit, îi invită pe iubitorii de mișcare în Piațeta Perla, la evenimentul de masă “Cea mai mare oră de sport”, pentru a încuraja mișcarea și stilul de viață sănătos în rândul românilor.
Fostul internaţional Iulian Miu, acum Expert Dolce Sport, moderatorii Andrei Nourescu şi Radu Oprişan, frumoasa prezentatoare Iulia Scărlătescu vor participa la demonstraţii de fitness precum Zumba, Kangoo Jumps, Khai Bo, X-Tempo, Steel Programs, Freestyler, Cardio Training, Functional Training, Total X-30. Vor fi amenjate și zone pentru BootCamp, cycling (biciclete staţionare) şi teste medicale. Sesiunile dintre orele 09:00 şi 21:00 vor fi susținute de peste 40 de traineri renumiţi, printre care Fernando Gorini, Troy Dureh si Kinga Sebestyen, alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază sau pot efectua exerciții intense.
Înainte de a ajunge la Mamaia, “Cea mai mare oră de sport” s-a desfășurat la București, în luna iunie, eveniment la care au participat peste 2000 de persoane, apoi la Brașov, în luna iulie, unde au fost prezenți peste 1000 de entuziaști, inclusiv la crosul caritabil pentru copiii cu boli incurabile.
Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei. “Cea mai mare ora de sport” este evenimentul anual care face parte din campania pro-sănătate “Mişcarea face bine”, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011.
Despre Dolce Sport
Dolce Sport, televiziunea de sport a Romtelecom, este prezenta pe piata din 2010 si si-a obisnuit clientii cu un continut de calitate si exclusiv, transmis si pe canalele Dolce Sport 2 (cu emisie permanenta), 3 si 4 (cu emisie temporara). Dolce Sport este prezent si online, pe www.dolcesport.ro si pe www.facebook.com/dolcesport.
 
Despre Asociația Club Sportiv Smartatletic
Asociatia Clubul Sportiv Smartatletic, fondată în 2004 de Ioan Stoica (fost ciclist în echipa de aur a României) și Vlad Stoica (multiplu ironman triathlon finisher), este o asociație sportivă care susține practicarea sportului prin organizarea de evenimente sportive de masă și prin educarea în spirit sportiv a copiilor.
 
 
Despre GetFit
GetFit și Cristian Mărgărit activează pentru promovarea mișcării și a nutriției sănătoase încă din 2001 prin site-uri de informare, evenimente sportive, tabere de fitness, workshopuri, articole în media, apariții TV și alte activități conexe. Comunitatea online numără mai multe mii de membri și este una dintre cele mai mari din România.
 
 
                                                     Echipa de comunicare
7 august 2014
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii