Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul concurentei a autorizat preluarea PC Garage de catre FIT Distribution

ro

06 Apr, 2010 19:38 2190 Marime text
Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea de concentrare economică realizată prin dobândirea controlului unic asupra PC Garage SRL de către Fit Distribution SRL.

Operaţiunea de concentrare economică notificată a fost analizată prin prisma prevederilor Legii concurenţei nr. 21/1996 si ale Regulamentului privind autorizarea concentrărilor economice, constatâdu-se că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurenţial normal. Efectele operaţiunii de concentrare economică notificate asupra mediului concurenţial nu sunt semnificative, iar operaţiunea nu a condus la crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante identificate. În consecinţă, Consiliul Concurenţei a emis o decizie de neobiecţiune.

Operaţiunea de concentrare economică notificată se realizează atât pe verticală, cât şi pe orizontală, Fit Distribution SRL fiind prezentă pe piaţa de comercializare cu ridicata de produse IT, precum şi pe pieţele de comercializare cu amănuntul a produselor IT, comunicaţii, electronice şi electrocasnice din România, iar PC Garage fiind prezentă pe pieţele de comercializare cu amănuntul de produse IT şi comunicaţii din România.

Decizia Consiliului Concurenţei privind această operaţiune este publicată pe site-ul autorităţii române de concurenţă, www.consiliulconcurentei.ro, cu acordul părţilor implicate referitor la datele cu caracter confidenţial.

06 Aprilie 2010

Biroul de Presa
Tel: 021.405.44.29;0372.129.710; E-mail: presa@consiliulconcurentei.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii