Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târg de Sănătate şi frumuseţe la Maritimo Shopping Center, Constanţa 15-17 aprilie 2016

ro

13 Apr, 2016 13:24 2543 Marime text
Vă aşteptăm în acest week-end la Maritimo Shopping Center, la Târgul de Sănătate și frumusețe al Primăverii, un eveniment ce reunește:

cele mai importante companii medicale la nivel regional;
cele mai apreciate saloane de înfrumusețare  si centre de sănătate SPA și Wellness.
 
Evenimentul se adresează publicului larg şi reprezintă o oportunitate de actualizare a informaţiilor privind gama de servicii medicale şi de înfrumuseţare disponibilă în Constanţa.
Vizitatorii vor putea face un tur printre standurile expozanților, urmând să:
descopere  cele mai moderne metode de tratare a diverselor afecțiuni;
se informeze cu privire la serviciile medicale de care pot beneficia în cadrul celor mai apreciate unităţi de profil din judeţ;
ia contact cu medici, specialiști, profesioniști din domeniul medical cărora le pot cere un sfat;
aibă ocazia de a-şi personaliza un pachet de servicii de sănătate, cu un discount oferit exclusiv în perioada Târgului;
participe la tombola cu premii în vouchere gratuite la pachete de analize, consultaţii şi alte
investigatii medicale, terapii de remodelare corporală, tratamente faciale şi şedinţe de masaj.
 
Totodată, în sectorul dedicat frumuseții, vizitatorii se pot înscrie pentru diverse demonstrații live de make -up şi pentru variate tehnici de înfrumuseţare.
Programul de vizitare este de vineri până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 22:00.
 
Vă aşteptăm cu drag!
 
 Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
 
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com
 
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
 
Further information under: www.immofinanz.com
  
Persoane de contact:
 
Marius Rusescu,               Sorin Drache
Marketing Director               Marketing Manager
Maritimo Shopping Center Maritimo Shopping Center
 
0341.445.400               0341.445.400
0733.900.980               0730.711.272
m.rusescu@maritimocenter.ro s.drache@maritimocenter.ro
comunicare@maritimocenter.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii