Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seamless lansează soluţia de plată cu telefonul mobil SEQR în Belgia în colaborare cu bpost bank

ro

20 Nov, 2013 17:34 1291 Marime text
Soluţia va fi disponibilă în toate restaurantele McDonald’s la nivel naţional 
 
București, 20 noiembrie 2013 – Compania suedeză Seamless continuă extinderea rapidă a aplicaţiei SEQR şi anunţă demararea colaborării cu bpost bank din Belgia. McDonald’s este prima companie care va face disponibilă aplicaţia în toate restaurantele sale din Belgia la momentul lansării acesteia, în primăvara lui 2014. SEQR permite tututor posesorilor de smartphone să facă plăţi în magazine, restaurante şi în mediul online, precum şi să achite facturi, să transfere bani fără comisioane, să păstreze chitanţele în format digital şi să primească oferte şi promoţii direct, totul doar prin intermediul unei singure aplicaţii mobile.

“Colaborarea cu bpost bank ne aduce un alt partener financiar internaţional major, în momentul în care întrăm pe cea de-a şaptea piaţă. Datorită metodei noastre facile de plată şi scăderii semnificative a taxelor de tranzacţionare, suntem încântaţi că McDonald’s a realizat beneficiile comerciale şi a ales să fie partenerul nostru. Aşteptăm cu interes implementarea la scară largă a serviciului, astfel încât SEQR sa fie disponibilă tuturor belgienilor”, a declarat Peter Fredell, CEO Seamless, compania care deţine soluţia SEQR.
bpost bank, primul partener al Seamless în Belgia, va oferi clienţilor posibilitatea de a conecta aplicaţia SEQR cu contul bancar. Acest lucru le va permite să facă rapid plăţi în magazine şi online, sigur şi fără comisioane. Prin intermediul SEQR, clienţii trebuie doar să scaneze codul QR/NFC afişat la casa de marcat şi să aprobe tranzacţia prin introducerea unui cod PIN. SEQR este o metodă de plată independentă de structurile de plată existente, care permite comercianţilor să îşi reducă semnificativ comisioanele de tranzacţie comparativ cu cele percepute de către companiile de carduri. Astfel, toate entităţile implicate vor avea de câştigat.

“SEQR este o soluţie de plătă unică pe piaţa din Belgia. Gratuită şi simplu de folosit, SEQR este în concordanţă cu valorile bpost bank de a oferi produse şi servicii uşor de utilizat, sigure şi accesibile tuturor”, a declarat Frederic Jonnart, Director Marketing & Sales bpost bank.
Belgia este cea de a şaptea piaţă pe care SEQR a intrat, după Suedia, Norvegia, Finlanda, Kuweit, Malaezia şi România. România este a doua piaţă în care SEQR este activă şi clienţii pot face deja plăţi folosind SEQR. La fel ca în Suedia, McDonald’S va fi una dintre primele companii care va oferi această metodă plată, sigură şi flexibilă, clienţilor săi din Belgia.
“La McDonald’s, întotdeauna ne uităm la tehnologii noi care să crească experienţa McDonald’s, oferind clienţilor noştri servicii adiţionale”, a declarat Kristel Muls, purtător de cuvânt la McDonald’s Belgia. “McDonald’s înseamnă evoluţie în acelaşi ritm cu clienţii. Prin SEQR, oferim o metodă de plată facilă, rapidă şi sigură, pentru a creşte calitatea serviciilor noastre. Implementarea soluţiei este preconizată pentru primăvara lui 2014 în toate restaurantele McDonald’s din Belgia”.

SEQR a fost lansată recent în România împreună cu Garanti Bank. SEQR a semnat contracte cu comercianţi pentru  412 locatii care se află în diverse faze de implementare. În prezent se poate plăti cu SEQR în Bucureşti, la Subway Upground, în rețelele de magazine Bata, For Family, Inmedio,  1 Minute, Relay şi Le Café Inmedio, la Collective, Folli Follie şi Nike din Băneasa Shopping City, precum şi in locațiile HoReCa Bierhaus 67, Ave Hotel, Ceainăria Tabiet şi Cafeneaua Antipa. Soluţia este in curs de implementare la nivel național  în reţelele magazinelor Nike, Collective, Folli Follie, Converse, .kix, Calvin Klein Jeans, Star Place,  Arsis şi Inmedio, 1 Minute, Relay şi Le Café Inmedio. SEQR va fi  disponibilă şi în alte locaţii şi orase, în parteneriat cu comercianţi din diverse domenii. Pentru lista actualizată de locaţii şi magazine, vizitaţi www.seqr.com.
 
În data de 5 noiembrie, Seamless, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de plată, a anunţat că a atras capital în valoare de circa 36 de milioane de euro pentru a finanţa oportunităţile de expansiune.       
 
Despre SEQR
Dezvoltata de catre Seamless, SEQR (se·cure) este cea mai utilizata solutie “mobile wallet” in magazinele si in mediul online din Suedia si din Europa.  Cu SEQR oricine poate plati cu smartphone-ul in magazine, restaurante, parcari și online si poate efectua transferuri de bani fara comisioane, precum si sa pastreze bonurile in format digital si sa primeasca oferte si promotii direct prin intermediul aplicatiei.  Cu SEQR, utilizatorul doar scaneaza codul QR de la casa de marcat si aproba plata cu codul PIN. Rapid, usor si sigur. SEQR permite comerciantilor sa beneficieze de costuri de tranzactionare semnificativ mai reduse decat cele ale companiilor de carduri. Platforma unica a SEQR a fost dezvoltata de catre Seamless, unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme de plata cu telefonul mobil la nivel mondial. Fondata in 2001 si activa in 30 de tari, Seamless opereaza mai mult de 3,1 mld. de tranzactii anual, prin intermediul a 525.000 puncte de vanzare active. In Suedia, solutia SEQR este diponibila pentru cumparaturi in cele mai mari lanțuri de bacanii si fast food si in retele nationale precum McDonald’s, Hemköp si Ur&Penn. In 2013,  SEQR a fost lansata in Romania impreuna cu GarantiBank. Compania Seamless este tranzactionata la Bursa Nasdaq OMX Stockholm, sub abrevierea SEAM. www.seqr.com și www.seamless.se.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii