Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orange anunță un nou parteneriat cu Microsoft

ro

13 Nov, 2015 11:20 1216 Marime text
Orange anunță lansarea unui nou parteneriat cu Microsoft prin care va comercializa servicii terțe de specialitate ICT către mediul de business din România. Astfel, începând de astăzi, Orange va avea disponibile spre vânzare o serie de servicii în cloud de la Microsoft, precum soluția profesională de e-mail (cu domeniu propriu), portalul de management al documentelor și intranet (prin Sharepoint), soluția profesională de conferință audio-video (Skype for Business)  și acces la cea mai nouă versiune a pachetului Microsoft Office, în condiții avansate de securitate a datelor. Aceste servicii se regăsesc în pachetele Microsoft Office 365 for Business și Microsoft Office 365 for Enterprise.

În primul semestru al lui 2016, Orange urmează să pună la dispoziția clienților săi o nouă gamă de servicii Microsoft, precum Azure (ce oferă putere de calcul scalabilă în funcție de nevoi, stocare de date cu backup, rularea aplicațiilor din centrele de date Microsoft ce elimină nevoia infrastructurii proprii), Dynamics CRM (platforma Microsoft de management al clienților), Visio, Enterprise Mobility Suite (managementul centralizat al dispozitivelor fixe și mobile - desktop, laptop, tablete, telefoane - indiferent de sistemul de operare pe care rulează), CRM Online.

Parteneriatul pentru oferirea de soluții cloud dintre Orange România și Microsoft este primul de acest tip din Grupul Orange.

Soluțiile și serviciile Microsoft pentru clienții business ai Orange, de la firme mici cu până la doi angajați, până la cei corporate, sunt disponibile astfel:

§  Abonamentul este anual, iar factura este emisă lunar de Orange

§  Suportul pentru clienți este asigurat de Orange pentru toate serviciile Microsoft

§  Clienții își pot gestiona conturile de Microsoft în platforma Microsoft, după ce acestea sunt activate în CRM-ul Orange

Comercializarea serviciilor Microsoft se poate face și independent de serviciile Orange, prin încheierea unui contract pe doi ani. La achiziționarea serviciilor Microsoft Cloud prin intermediul Orange, clienții beneficiază gratuit de internet mobil de 1 GB pentru fiecare utilizator Office 365 prevăzut în contract, indiferent de tipul serviciului Office 365. De asemenea, telefonul Lumia 640 XL este disponibil gratuit în combinație cu serviciile Microsoft Office 365 prin planurile tarifare Orange Pro și Business Open (la abonamente începând de la 21 EUR, fără TVA).

Începând cu luna martie 2016, Orange va oferi pachete mixte de voce, date, servicii Microsoft și Cloud Pro sub un singur abonament, cu plata lunară, pe o singură factură.

„Clienții noștri și-au dorit un partener care să le înțeleagă nevoile de business și să propună soluții digitale pentru rezolvarea acestora. Mobilitatea crescută este foarte importantă pentru ei, la fel și economia de timp și bani prin contractarea unui singur furnizor. Prin parteneriatul cu Microsoft, putem să oferim de acum încolo servicii care să ajute mediul de business din România să se concentreze pe ceea ce este important în fiecare sector de activitate”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

“Tehnologia oferă în prezent soluții care au impact direct în agilitatea și productivitatea afacerilor, iar cloud-ul le face disponibile la scară largă, la costuri reduse. Faptul că în prezent și firmele cu numai câțiva angajați au acces la soluții de email profesionale sau la pachetul Microsoft Office în cea mai modernă versiune – ca să numesc numai câteva soluții disponibile în Office 365, credem că este un mare avantaj pentru unul din cele mai dinamice segmente ale economiei românesti, IMM-urile.
Alături de Orange, această ofertă Microsoft ajunge și mai aproape de potențialii clienți, de la IMM-uri până la organizații de tip enterprise, care beneficiază de întreaga suită de mobilitate și date împachetate în oferte foarte accesibile, cu impact pozitiv asupra structurii costurilor (investiția in tehnologie transferându-se astfel din Capex in OpEx)”, a declarat Gabriela Matei, Director Comercial Microsoft Romania.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii