Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi numere de telefon pentru call center-ul Euroins România

ro

28 Feb, 2014 18:42 2033 Marime text
Începând de mâine, 1 martie, clienţii Euroins România pot apela call center-ul companiei la noile numere de telefon, 0319107 şi 0319108. Programul conform căruia va funcţiona acest serviciu este de luni până vineri, între orele 9:00 şi 17:30.
 
Clienţii Euroins România se pot adresa call center-ului pentru soluţionarea daunelor, pentru a primi informaţii generale referitoare la: procedura de deschidere a unui dosar de daună, punctele de constatare unde se pot deschide dosare de daună, procedura şi actele necesare deschiderii unui astfel de dosar.
 
Totodată, la numerele de telefon menţionate, clienţii pot obţine şi informaţii legate de stadiul de analiză a dosarelor, traseul acestora, modalităţile de încasare a despăgubirilor, precum şi termenele de plată a despăgubirilor.
 
Sunt oferite informaţii referitoare atât la dosarele şi punctele de constatare din Bucureşti, cât şi la cele din afara capitalei.
 
***
 
Despre Euroins România
 
În 2013, afacerile Euroins România s-au majorat până la 115 milioane euro, echivalentul a circa 72% din totalul subscrierilor raportate de Euroins Insurance Group. Raportat la anul 2012, Euroins România a consemnat o creştere de circa 12,6%.
 
Euroins Insurance Group este unul dintre cele mai mari grupuri independente care operează în pieţele din ECE. Compania deţine o cotă de piaţă de aproximativ 7% în Bulgaria, România şi Macedonia, având 1.100 de angajaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii