Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul superstarului Michael Flatley pentru fanii romani!

ro

12 Feb, 2014 15:34 1665 Marime text
Cu aproximativ o luna inainte de spectacolul ce va avea loc la Bucuresti, Michael Flatley - creatorul fenomenului global Lord Of The Dance a transmis un mesaj special celor care se pregatesc sa vina sa ii vada pe elevii sai pe scena Salii Palatului, pe 14 martie.
 
  „Salut Romania! Noi cei de la Lord Of The Dance suntem foarte incantati ca vom veni in orasul vostru minunat. Abia asteptam! Am pregatit un line-up de exceptie format din staruri, care va vor distra si va vor ridica in picioare aplaudand entuziasmati, cerand mai mult...” a fost mesajul celebrului Michael Flatley.
 
  Mesajul lui Michael Flatley poate fi urmarit aici.
 
  Dansatorul, coregraful, producatorul, actorul, muzicianul si prezentatorul TV Michael Flatley este acelasi personaj uimitor cu cel care a castigat „Campionatul Mondial De Dans Irlandez” dar si „The Chicago Golden Gloves Championship”, ca boxer. Flatley este, de asemenea, cunoscut ca fiind un expert al flautului, castigand de doua ori „All-Ireland Competition”. Dar cea mai mare parte din oameni il cunoaste ca fiind creatorul spectacolului „Lord Of The Dance”! Pe langa acest show grandios, Flatley este bine cunoscut si pentru punerea in scena a altor show-uri de exceptie, precum „Riverdance”, „Feet Of Flames” si „Celtic Tiger”. Michael Flatley a revolutionat lumea dansului irlandez prin stilul inedit de abordare. Flatley si-a asigurat picioarele cu suma de 40 milioane de dolari si detine recordul Guiness Book pentru “Cele mai rapide picioare din lume” si pentru „Cel mai bine platit dansator”, cu un castig saptamanal de 1.6 milioane de dolari”.
 
  Cel mai de succes show invita publicul intr-o calatorie ce imbina cu precizie maiestria si talentul dansatorilor cu muzica si dansul traditional irlandez. „Fanii ar trebui sa se astepte la 21 de scene de dans, cu o acuratete maxima, muzica dramatica, costume noi - viu colorate si efecte speciale, jocuri de lumini si efecte pirotehnice spectaculoase.” spunea creatorul celui mai grandios show din istoria divertismentului. Din America si Canada pana in Europa si Asia, acest „show time extravaganza”, asa cum a fost numit de cei de la The Los Angeles Times a realizat de fiecare data spectacole cu casa inchisa, incantand milioane de fani! Indiferent de varsta, sex sau cultura oamenii adora show-ul irlandezilor, acest lucru fiind dovedit de zecile de tari in care au doborat orice record de box-office. Nu-i de mirare ca Lord Of The Dance a vandut pana acum bilete in valoare de aproximativ 800 de milioane de dolari, in intreaga lume.
 
  Biletele pentru spectacolul de la Bucuresti pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!
 
  ~~Spectacolul „LORD OF THE DANCE” va avea loc pe 14 martie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti si este organizat de Project Events.~~
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii