Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

King of Europe la Maritimo Shopping Center!

ro

15 Jul, 2014 15:45 1576 Marime text
În zilele de 19 și 20 iulie, la Maritimo Shopping Center, în Constanța, Campionatul European de Drift, prin cele două divizii: King of Europe Street Legal și Queen of Europe, vine pentru prima dată în România, cu ocazia celei de-a doua runde din sezonul competițional 2014. Cei mai talentați concurenți și cele mai talentate concurente din Europa vor participa la acest eveniment, sperând să obțină victoria în fața celor mai cunoscuți piloți de drift din România.
                Intrarea pentru spectatori va fi liberă, neexistând o taxă de acces la eveniment, pentru a facilita accesul unui număr cât mai mare de fani la această etapă spectaculoasă. De asemenea, nici pentru piloți nu se va percepe o taxă de înregistrare, singura cerință fiind ca mașinile de competiție să respecte întocmai regulamentele oficiale King of Europe. Programul se extinde sâmbătă de la orele 12 până la orele 22, sesiunea de calificări și sesiunile de antrenamente fiind incluse aici. Duminică va fi ziua principală a competiției, ziua în care concurenții vor ieși în tandem pe traseu, programul fiind încadrat între orele 12 și 19.
                Campionatul European de Drift, King of Europe, a avut parte de o creștere explozivă în ultimii câțiva ani, în prezent fiind urmărit de peste 85 milioane de oameni la nivel global prin intermediul posturilor TV partenere. King of Europe deține o poziție formidabilă și la nivel de Social Media, acolo unde în fiecare zi, evenimentele și piloții din campionat sunt prezentați către aproximativ 1,1 milioane de fani, în mare parte de pe continentul european. Numărul tot mai mare de piloți și cererea crescândă pentru evenimente marca King of Europe a dus la crearea unor divizii speciale în cadrul campionatului, pentru a facilita condiții egale pentru concurenți și o acoperire din ce în ce mai mare la nivel continental.
                King of Europe Street Legal este o divizie creată special în cadrul King of Europe pentru piloții care se susțin în mare parte din fonduri proprii și care s-a dovedit a fi un real succes în 2013, care a fost și anul de inaugurare. În primul sezon competițional, piloții din Bulgaria au dominat în mod clar competiția, cu Alexander Yazov devenind primul campion Street Legal, devansându-i pe adversarii săi la volanul unui BMW E30 de aproximativ 400 de cai putere.
                Queen of Europe Drift Series este singura competiție de drift destinată exclusiv sexului frumos din Europa, inaugurată tot în 2013 și atrăge atenția unui număr considerabil de fani la nivel global. Campioana din 2013, Danielle Murphy, vine la Constanța tocmai din Irlanda, la volanul unui Nissan Silvia S14 de 450 de cai putere. ViceCampioana, Karolina Pilarczyk, din Polonia, va oferi publicului constănțean un spectacol de neuitat cu ajutorul mașinii sale de competiție, un Nissan Silvia S14 de peste 600 de cai putere! Pentru cei mai patrioți dintre fani, ei vor avea ocazia să îi adreseze cuvinte de încurajare Ramonei Rusu, care aduce de la Arad un BMW E30 deosebit, de asemenea cu peste 400 de cai putere.
                Traseul de competiție din cadrul Maritimo Shopping Center promite să fie unul formidabil, atât pentru piloți cât și pentru spectatori, oferind un mix de secțiuni tehnice cu secțiuni de viteză, ceea ce nu poate să însemne decât și mai mult fum din cauciucuri și, de asemenea, tandemuri între piloți nemaivăzut de strânse!
               Evenimentul este susținut de Maritimo Shopping Center, Spitalul Privat Isis, Zip Escort, Rotis Lux, Toortitzi, Radio C FM, Litoral TV, Neptun TV, Antena1 Constanța și de sponsorii Campionatului European de Drift.
 
Despre Maritimo

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii