Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

G-ticket sărbătorește șase ani de la lansare

ro

18 Jun, 2014 13:42 1254 Marime text
București, 18 iunie 2014 – Serviciul G-ticket de la Germanos Telecom România sărbătorește șase ani de la lansare și continuă să pună la dispoziție bilete la unele dintre cele mai așteptate evenimente precum concertele 30 Seconds to Mars și Hugh Laurie.
 
Serviciul G-Ticket, furnizat de Germanos Telecom România, a fost lansat în mai 2008 și sărbătorește șase ani de când este disponibil în magazinele Germanos din întreaga țară. De-a lungul anilor, clienții au cumpărat bilete la unele dintre cele mai importante evenimente, concerte, piese de teatru sau festivaluri.
 
Pentru începutul verii, G-ticket oferă bilete la unele dintre cele mai așteptate concerte ale artiștilor internaționali. Astfel, iubitorii de muzică pot merge la concertul celor de la 30 Seconds to Mars (5 iulie, Romexpo), formația rock americană, al cărei solist este Jared Leto, care vine pentru prima oară în România ca parte a turneului mondial de promovare a celui mai recent album “Love, Lust, Faith and Dreams”. Mai mult, Hugh Laurie with The Copper Bottom Band vor oferi un concert blues pe 12 iulie la Sala Palatului.
 
În iunie, fanii muzicii rock se pot bucura, de asemenea, de o serie de concerte ale unora dintre cele mai importante formații: concertul lui Billy Idol din București (Arenele Romane, 29 iunie) sau Cluj-Napoca (Cluj Arena, 30 iunie), sau spectacolul celor de la Jethro Tull (20 iunie, Sala Palatului, București). În această lună, seria de concerte continuă cu alte spectacole importante precum cel lui Bob Dylan (25 iunie, Sala Palatului) sau reprezentația Orquesta Buena Vista Social Club din turneul “Adios!”, ultimul turneu al fomației ce va avea spectacolul final în toamnă, în Havana, Cuba.
 
Lunia iulie debutează cu Life in Color (12 iulie, plaja LOFT, Mamaia), cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, care vine pentru prima dată în România ca parte a turneului UNLEASH. De asemenea, G-ticket oferă bilete la concertele lui Julio Igleasias din Constanța (19 iulie, SummerLand Mamaia), Galați (20 iulie, Stadionul Siderurgistul) și București (22 iulie, Sala Palatului).
 
Detalii suplimentare despre evenimentele lunilor iunie și iulie, pentru care pot fi achiziţionate bilete prin intermediul G-ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos din ţară.
 
G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă cu peste 6 ani, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi de entertainment - și, începând cu iunie 2013, cu bilete.ro – una dintre primele companii de profit de pe piața din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii