Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:32 23 01 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

COSMOTE România oferă premii în valoare de peste jumătate de milion de euro în cadrul promoţiei „Activezi şi câştigi!"

ro

13 Mar, 2012 22:41 651 Marime text

Bucureşti, 13 martie 2012

COSMOTE România anunţă lansarea unei noi campanii promoţionale care constă în acodarea de premii zilnice a căror valoare totală depăşeşte jumătate de milion de euro. Campania se va desfăşura în perioada 12 martie - 30 aprilie 2012, inclusiv. Campania are ca scop promovarea noii opţiuni MINI care aduce atât abonaţilor, cât şi utilizatorilor de cartele preplătite 50 de minute în reţea şi 50 de SMS-uri în reţea, precum şi 15 MB de trafic de internet mobil, beneficiile fiind disponibile timp de două zile de la momentul activării.

Tot ceea ce au de făcut utilizatorii pentru a participa la campania promoţională „Activezi şi câştigi!" este să activeze opţiunea MINI fie prin trimiterea unui mesaj fără text la numărul scurt 2012, fie prin alte mijloace. Odată ce utilizatorul a activat opţiunea MINI, are şanse de a câştiga premiile pe care COSMOTE România le oferă în cursul campaniei de 50 de zile.

Valoarea netă totală a premiilor promoţiei depăşeşte 560.000 de euro. Premiile zilnice pot valora până la 10.000 de euro (de luni până duminică). Dacă un client participă la extragerea zilnică pentru un premiu după ce îşi activează extraopţiunea MINI şi este declarat câştigător/câştigătoare, premiul care poate fi câştigat la extragere este în valoare de 400 de euro. În plus, în cazul în care sunt activate mai multe opţiuni MINI în decursul unei perioade de o oră de la prima activare din ziua respectivă, valoarea adusă de fiecare activare de opţiune MINI la premiul ce poate fi câştigat se dublează: 800 de euro în loc de 400. Cu cât utilizatorul activează mai multe opţiuni MINI, cu atât creşte valoarea premiului, aceasta putând ajunge şi la 10.000 de euro pe zi, de luni până duminică.

Mai mult, fiecare activare a unei opţiuni MINI reprezintă o şansă pentru a câştiga Marele Premiu - 40.000 de euro bani gheaţă! Pe lângă acesta, cinci extrageri suplimentare vor oferi premii speciale constând din 60 de gadgeturi precum telefoane inteligente şi tablete.

Toate activările de opţiuni MINI vor aduce mai multe şanse de a câştiga premiile zilnice sau speciale, sau chiar Marele Premiu. Cu cât sunt activate mai multe opţiuni, cu atât utilizatorii au mai multe şanse. Toate şansele sunt cumulate şi vor fi folosite pentru a câştiga toate premiile din concurs (inclusiv Marele Premiu în valoare de 40.000 de euro).

Utilizatorii pot participa la promoţia „Activezi şi câştigi" în orice moment al promoţiei de 50 de zile prin activarea unei opţiuni MINI.

Valoarea unei opţiuni MINI este de 0,99 euro (TVA inclus).

Regulamentul complet şi detalii legate de concurs sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

***

COSMOTE România avea aproximativ 6,5 milioane de clienţi la 31 decembrie 2011. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul

Ti-a placut articolul?

Comentarii