Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Se redeschide centrul gratuit de pregătire la fizică Hai la Olimpiadă! din Constanța

ro

29 Sep, 2015 12:03 1640 Marime text
 
Se redeschide centrul gratuit de pregătire la fizică, în cadrul programului Hai la Olimpiadă!
 
Reprezentanții Fundației eMAG și ai BCR au anunțat deschiderea centrului gratuit de pregătire la fizică din cadrul programului Hai la Olimpiadă! din Județul Constanța. Începând cu 3 octombrie se vor relua cursurile centrului de fizică, termenul limită pentru înscrierea elevilor fiind 30 septembrie. În prezent, rețeaua „Hai la Olimpiadă!” numără 14 centre în 7 județe: Brașov, București, Buzău, Constanța, Cluj, Iași și Timișoara.
Centrul de pregătire la fizică va funcționa sub coordonarea profesorului Ion Băraru, cursurile urmând să aibă loc săptămânal la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța. În cadrul centrului Hai la Olimpiadă! va funcționa câte o grupă de pregătire pentru fiecare clasă, de la clasa a VI-a până la clasa a X-a. Pentru clasele a XI-a și a XII-a va funcționa o grupă comună de pregătire.
Primele cursuri pentru elevii claselor a VI-a și a VII-a vor avea loc în data de 3 octombrie, începând cu ora 10.00.  Cursurile de pregătire pentru elevii de clasa a VIII-a vor avea loc pe 3 octombrie, de la ora 09.00.
Elevii claselor a IX-a se vor putea pregăti în data de 4 octombrie, de la ora 10.00, în timp ce cursurile pentru elevii claselor a X-a vor începe pe data de 8 octombrie, de la ora 10.00.
Pe 10 octombrie încep cursurile grupei comune pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a, începând cu ora 10.00.
Înscrierea la centrele gratuite de pregătire se poate face prin intermediul formularului de la adresa http://www.hailaolimpiada.ro/inscriere/ 
„Ne bucurăm că începând cu luna octombrie vom  redeschide centrul de pregărire gratuită la fizică, din Constanța. Prin programul Hai la Olimpiadă! ne dorim să venim în întâmpinarea elevilor care doresc să își completeze cunoștințele și să fie mai buni la fizică, matematică sau informatică. Ne-am propus să continuăm extinderea centrelor de pregătire până când ele vor deveni accesibile la nivel național’’, a declarat Tudor Vlad, președintele Fundației eMAG. 
Mai multe detalii despre programul centrelor de pregătire se găsesc la http://hailaolimpiada.ro/news/se-redeschid-centrele-gratuite-de-pregatire-hai-la-olimpiada/
’’Am discutat cu elevii olimpici și am remarcat că aceștia cred în viitorul României și vor să le oferim cadrul necesar pentru a obține performanța. Susținem investiția în educație și credem că ceea ce pot face companiile este să se implice în crearea contextului potrivit pentru ca elevii să poată obține cele mai bune rezultate. Ne bucurăm să fim alături de Fundația eMAG în susținerea centrelor de pregătire prin programul Hai la Olimpiadă!, care reușește să aducă în același loc profesori foarte bine pregătiți și elevi care doresc să obțină rezultate remarcabile. BCR susține performanța în educație și este alături de elevi în drumul lor spre excelență’’, a declarat Ionuț Stanimir, director de comunicare BCR.
Hai la Olimpiadă! este un program inițiat de Fundația eMAG în 2012, în cadrul căruia sunt susținuți elevii și profesorii care doresc să se pregătească și să facă performanță la matematică, informatică și fizică. Începând din 2014, BCR devine partener al programului prin susținerea, alături de Fundația eMAG, a centrelor de pregătire și a celor mai importante concursuri pentru elevi. Prin Hai la Olimpiadă!, profesorii din centrele de pregătire sunt recompensați material pentru orele de pregătire a elevilor, iar cele mai bune rezultate ale copiilor la concursurile naționale și internaționale primesc premii motivante. Mai multe informații se găsesc pe site-ul proiectului: www.hailaolimpiada.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii