Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 6 tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice colectate în municipiul Constanţa în două zile

ro

30 Jun, 2014 16:13 1509 Marime text
Companiile Polaris M Holding și Gremlin au organizat în perioada 27 – 28 iunie 2014, campania de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice „Fă-le vânt deşeurilor!”.
 

Cea de-a doua acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de anul acesta a oferit constănţenilor posibilitatea de a se debarasa în mod responsabil de aparatura electrică şi electronică uzată şi de a fi premiaţi.
Pe toată durata campaniei locuitorii municipiului Constanţa au avut de ales între varianta de a aduce aparatura veche sau uzată la unul din cele 5 centre permanente de colectare sau în cazul deşeurilor voluminoase sau grele, de a solicita preluarea gratuită a deşeurilor de la domiciliu prin apelarea numărului de telefon 0757.777.097. Astfel, constănţenii au reuşit ca în doar două zile să predea în vederea reciclării, 5897 kg deşeuri de echipamente electrice şi electronice.              
Indiferent de modalitatea de predare, fiecare participant la campane a primit pe loc un evantai drept premiu instant, precum şi un bilet la tombolă. Campania desfăşurată sub sloganul „Fă-le vânt deşeurilor!” s-a încheiat cu desemnarea câştigătorilor prin tragere la sorţi, iar premiile oferite de organizatori i-au făcut fericiți pe următorii deponenți:
Diţu Olguţa – Ventilator de birou;
Andrei Mihai – Ventilator cu apă;
Pascu Eugenia – Aparat aer condiţionat.
 
Centrele de colectare deşeuri de echipamente electrice şi electronice sunt deschise pe toată perioada anului şi se află în următoarele locaţii:
Şos. Mangaliei, Zona Complexului Comercial Billa;
Str. Adamclisi, Zona Complexului Brotăcei;
Str. Cişmelei, Intrarea spre Şcoală nr.29;
Str. I.C. Brătianu, Zona Complexului Cora;
Str. Unirii, Zona Complexului Adivin.
 
Acţiunea desfăşurată sub sloganul „Fă-le vânt deşeurilor!” a beneficiat de sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, Agenției pentru Protecția Mediului Constanța şi al Comisariatului Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii