Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract obţinut de Europarts Services! Va repara maşinile Transelectrica (document)

ro

09 Mar, 2017 08:05 2928 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Autoturismele deţinute de Transelectrica vor fi reparate şi întreţinute de o socitetate de profil din Constanţa. Conform licitatiapublica.ro, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA a atribuit, contra sumei de 68.103 lei licitaţia de „servicii de întreţinere şi reparaţii mijloace de transport din zona Constanţa” la data de 1 martie 2017 firmei Europarts Services SRL Constanţa, cu sediul în ParcelaA903/25/1 ZONA 0, Palas CRF, Constanţa.

Despre Europarts Services SRL

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, Europarts Services SRL are un capital social de 210 de lei, divizat în 21 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi în cadrul firmei sunt Violeta Cerchia, Ştefan Dragoş Vasilescu şi Ilarion Cătălin Ioana, acesta din urmă fiind şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă întreţinerea şi repararea autovehiculelor. Violeta Cerchia, Ştefan Dragoş Vasilescu şi Ilarion Cătălin Ioana mai apar ca asociaţi şi la Europarts SRL. Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2015, societatea Europarts Services SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 2.439.732 de lei, un profit de 1.945 de lei şi 20 de salariaţi.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii