Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Bucureşti va examina conductele de apă fierbinte ale CET Palas (document)

ro

25 Jul, 2014 00:00 1372 Marime text
Electrocentrale Bucureşti SA a organizat o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Verificare tehnică în utilizare pentru investigaţii/examinări cu caracter tehnic a conductelor de apă fierbinte şi IR-uri 13/1,2 bar conform PT ISCIR C10/2010 aparţinând CET Palas“, în urma căreia câştigătoare a fost desemnată SC Pipesupport Consult SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Barbu Văcărescu nr. 101. Valoarea totală finală a contractului este de 19.325 de lei.
 
Locul principal de prestare a contractului este Centrala Termoelectrica Palas, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 123. Potrivit anunţului de atribuire nr. 148454/22.07.2014, publicat pe SEAP, contractul constă în executarea serviciilor de arhitectură, de inginerie şi a serviciilor integrate de inginerie, de amenajare urbană şi de arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică, servicii de testare şi analiză tehnică. În conformitate cu prevederile PT ISCIR C10-2010, evaluarea duratei de funcţionare remanentă, precum şi stabilirea condiţiilor de funcţionare în siguranţă a conductelor de apă fierbinte şi IR-uri 13/1,2 bar din CET Palas se realizează în baza verificărilor tehnice în utilizare pentru investigaţii/examinări cu caracter tehnic. Verificările sunt necesare în cazul instalaţiilor sub presiune care au durata normală de funcţionare depăşită (conform Ord. 2139/2004) sau la care a fost menţionată necesitatea efectuării acestora în Rapoartele Tehnice CNCIR (Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub presiune).
 
Pipesupport Consult SRL s-a înfiinţat în ianuarie 2006 şi are ca domeniu principal de activitate proiectarea în următoarele domenii din cadrul centralelor termoelectrice: „sisteme de conducte de înaltă presiune şi temperatură, recipienţi sub presiune, canale de aer şi gaze arse ale cazanelor, construcţii metalice, termoficare“. Obiectul principal de activitate constă în proiectare şi consultanţa tehnică, management de proiectare în domeniul energetic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii