Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie de peste 21 de milioane de lei S-a atribuit contractul pentru construcţia Campusului Şcolar de la Cumpăna (document)

ro

01 Sep, 2014 00:00 3019 Marime text
Primăria comunei Cumpăna din judeţul Constanţa a acordat, pe data de 1 august, contractul cu numărul 22/2009 privind lucrările de construcţii şi instalaţii în vederea implementării proiectului „Campus Şcolar Cumpăna“. Acesta a fost atribuit societăţii ABC Val SRL, pentru suma de 21.023.335,55 de lei, fără TVA. Astfel, putem spune că Primăria Cumpăna a economisit o sumă importantă, pentru lucrări fiind prevăzută iniţial suma de 24.029.835,17 lei.
 
Proiectul prevede construirea unei clădiri de şcoală cu 24 de clase, un cămin cu 120 de locuri, cantină, ateliere şcolare, sală de sport şi bază sportivă. Conform contractului, ABC Val SRL va trebui să execute amenajarea centralei termice, echiparea clădirii cu instalaţii termice interioare, cu instalaţii sanitare şi electrice, finisarea interioară şi exterioară a obiectivului de investiţii „Campus Şcolar Grup Şcolar Cumpăna“, alimentarea cu apă, canalizare menajeră, reţele termice şi apă caldă menajeră, racordare electrică, branşament de gaze naturale şi racordare la telefonie şi Internet.
 
„Prin acest proiect de înfiinţare a unui campus şcolar la Cumpăna se urmăresc îmbunătăţirea actului educaţional şi creşterea accesului la educaţie în învăţământul preuniversitar pe profilul turism, servicii, la nivel local, judeţean şi regional“, a declarat primarul comunei Cumpăna, economist Mariana Gâju, cu prilejul inaugurării lucrărilor.
 
În ediţia online a publicaţiei ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza anunţul de atribuire a contractului la care facem referire în articolul de faţă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii