Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apollo Ecoterm SRL a încheiat un contract cu o firmă din Medgidia (document)

ro

12 Nov, 2015 16:59 2387 Marime text
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă caştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Apollo Ecoterm SRL a atribuit un contract privind achiziţionarea de „servicii de închiriere de vehicule de transport produse balastiere”. Criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”, contractul revenindu-i firmei SC Transabo Med SRL, pentru suma de 87,750 RON.
 
SC Transabo Med SRL, din Medgidia, cu sediul pe strada Poporului, se ocupă cu „transporturi rutiere de mărfuri”. Are un capital social subscris de 210 RON, integral vărsat. Asociat unic este Virgil Bocşă, născut în anul 1955, în Medgidia, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 12 noiembrie 2015. Prin urmare, acesta are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot Virgil Bocşă este administrator şi împuternicit.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului trecut, firma declarase o cifră de afaceri de 132.553 de lei, un profit net de 25.047 lei şi doar un angajat. 


Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii