Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regele Mihai s-a intalnit cu Regele Juan Carlos I

ro

06 Apr, 2010 16:20 2375 Marime text

Regele Mihai s-a întâlnit cu Regele Juan Carlos I

Vizita Familiei Regale române la Madrid, 3-5 aprilie 2010

Luni 5 aprilie 2010, Majestăţile Lor Regele Mihai şi Regina Ana au fost primite la Palatul Zarzuela din Madrid de Majestăţile Lor Regele Juan Carlos I şi Regina Sofia ai Spaniei.

La întâlnire au luat parte Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu ai României şi Alteţele Lor Regale Principele Felipe şi Principesa Letiţia.

În cursul vizitei de trei zile din Spania, Familia Regală a României a luat parte la slujba de Înviere din Plaza de Colon din Madrid, oficiată de Presfinţia Sa Timotei, Episcopul român ortodox al Spaniei şi Portugaliei.

Majestatea Sa Regele a vizitat Centrul Superior de Studii de Apărare Naţională, unde a fost primit de dl amiral Rafael Sanchez-Barriga Fernandez, directorul Centrului. Regele a fost însoţit de Alteţa Sa Regală Principele Radu, colonel (r) în Armata României. La vizită a fost prezentă dna Maria Ligor, ambasadorul României în Spania, precum şi atalşatul militar român.

Regele Mihai şi Regina Ana, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu au fost oaspeţii Episcopului Timotei, la reşedinţa episcopală şi oaspeţii Ambasadei României, la o recepţie oferită în onoarea Majestăţii Sale la Reşedinţa României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii