Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul National de Oina pe Plaja pentru fete

ro

07 Aug, 2014 16:47 2567 Marime text
In perioada 08. – 10.08.2014, Asociatia Tomis Antidrog Constanta, in colaborare cu Federatia Romana de Oina si alaturi de ceilalti parteneri - Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, Ministerul Tineretului si Sportului si Asociatia de Oina Constanta, organizeza unicul eveniment din istoria oinei – sportul nostru national – Campionatul National de Oina pe Plaja pentru fete.
Scopul organizarii acestui eveniment este de promovare in randul tinerilor, a sportului nostru romanesc, transmitand prin practicarea sa, alaturi de echipele participante si de organizatori, un mod de viata sanatos.
Competitia se va desfasura in Eforie Sud, insa Asociatia Tomis Antidrog Constanta in colaborare cu Federatia Romana de Oina in data de 8.08.2014, orele 19, va organiza inainte de competitia sportiva, un mic spectacol de bun venit si in acelasi timp un concurs de Miss Oinita – 2014. In cadrul acestui eveniment, fiecare reprezentanta din zonele participante la competitia sportiva, isi va prezenta portul sau popular, zona de unde provine si va raspunde la cateva intrebari din regulamentul jocului de oina. Surprizele nu se vor opri aici, deoarece Asociatia Tomis Antidrog Constanta va oferi participantelor premii speciale si le va oferi acestora si tuturor celor prezenti, materiale informative cu privire la prevenirea si combaterea consumului de substante stupefiante.
Asociatia Tomis Antidrog Constanta se bucura sa fie partenerul Federatiei Romane de Oina in organizarea acestui eveniment Campionatul National de Oina pe Plaja pentru fete, alaturi si de ceilalti parteneri a-i Federatiei.
In cadrul acestui eveniment s-au aliniat la start un numar de 7 echipe din diferite colturi ale tarii si anume.
1. C.S. BIRUINTA GHERAESTI NEAMT ( I,II,III)
2. C.S. AVANTUL CURCANI CALARASI (II, III)
3. C.S. SPICU HORIA CONSTANTA ( I, II, III)
4. CS HOINA CRAIOVA (I, II, III)
5. CSM PROGRESUL BAILESTI ( I, II, III)
6. CS PARCOVACI IASI ( II, III)
7. CS CORUIA MARAMURES ( I, II, III)
Program de desfasurare a competitiei:
-08.08.2014-orele 17.30 –sedinta tehnica la Tabara New Paradise din Eforie Sud;
-09.08.2014: -09.00-12.00 –meciuri juniori III;
                                 -16.00-19.00 –meciuri juniori II;
-10.08.2014:
                                 -09.00-12.00-meciuri juniori I;
                                 -12.00-festivitatea de premiere.
 
Multumim partenerilor media pentru promovare si sutinere, echipelor participante, autoritatilor si institutiilor ce sustin aceste echipe, jucatorilor, antrenorilor, dar nu in ultimul rand al echipei de arbitri care vor fi alaturi de noi pe toata perioada de desfasurare a competitiei, multumim artistilor prezenti si sponsorilor! Asociatia Tomis Antidrog Constanta si Federatia Romana de Oina sunt onorate, ca în acest an s-a putut realiza aceasta competitie, dorind a devenii o traditie in Oina. Mentionam ca Federaţia Română de Oină îşi desfaşoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Regelui Mihai I.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii