Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatia Litoral – Delta Dunarii sprijina copiii si varstnicii din Tortomanu

ro

04 Dec, 2013 19:01 1298 Marime text
4 decembrie 2013  
 
Dupa un an plin cu campanii de promovare a Litoralului Romanesc si a Deltei Dunarii, dupa nenumarate evenimente organizate in cele doua destinatii, Asociatia Litoral – Delta Dunarii incheie anul printr-o campanie umanitara de sprijinire a copiilor si varstnicilor din localitatea Tortomanu (judetul Constanta) si o actiune similara in Delta Dunarii.
 
            Campaniei organizate de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii i s-au alaturat constantenii din Fundatia "Semper Fidelis, Tomiris! ", dornici sa sprijine familiile nevoiase cu copii, prin donatii de hainute, jucarii, carti, incaltaminte, alimente si chiar sume modice de bani, pentru a se cumpara dulciuri si fructe pentru copii si persoanele varstnice.
 Similar, zilele urmatoare va fi organizata si in Delta Dunarii o actiune umanitara sustinuta de Asociatia Patronatului din Turismul in Delta Dunarii si autoritatile locale din judetul Tulcea.
 
            Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii: “In pragul sarbatorilor de iarna, Asociatia Litoral – Delta Dunarii vine in sprijinul copiilor si familiilor nevoiase din Tortomanu, incercand ca prin aceste mici cadouri sa aduca o bucurie in sufletul acestora. Pe aceasta cale, invit toti colegii - agenti economici din statiunile turistice, dar si constanteni neimplicati in turism, sa se alature in acesta campanie. Sunt sigura ca oamenii de afaceri din turismul din Constanta pot aduce un zambet pentru a face sarbatorile de iarna mai frumoase unor persoane nevoiasi.”
 
            Persoanele interesate sa participe la aceasta campanie sunt rugate sa aduca pachetele incepand de joi, 5 decembrie, ora 16.00 pana sambata, 7 decembrie, ora 9.00, la receptia Hotelului Delfinul din Mamaia.
            Cei care doresc sa doneze sume de bani sunt rugati sa o faca pana vineri, 6 decembrie, ora 12.00, astfel incat sa se poata cumpara in timp util dulciuri si fructe pentru copii.
           Ii asteptam pe toti cei care doresc sa ne insoteasca in comuna Tortomanu, sambata, 7 decembrie, ora 11:00, la Hotelul Delfinul din statiunea Mamaia. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon: 0241 831 321 / 0724 557 017.
 
Mihaela – Raluca Lazareanu
Consilier Turism
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii