Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse din IPJ Constanţa Bolnavii de la Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică din Techirghiol au drept de vot

ro

02 Nov, 2014 22:16 2560 Marime text
Sesizarea făcută la IPJ Constanţa, în cursul acestei zile, potrivit căreia câteva sute de bolnavi fără drept de vot de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Techirghiol au fost duşi să voteze la alegerile prezidenţiale nu are temei, susţin surse din IPJ Constanţa. Asta pentru că niciunul dintre pacienţi nu avea un document prin care să se ateste faptul că nu ar avea discernământ. Prin urmare, votul lor este perfect legal.
Reamintim că sesizarea semnala că peste 200 de bolnavi au fost transportaţi azi la secţia cu numărul 346 din localitatea Techirghiol, fără însă ca aceştia să fi avut dreptul de a vota.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ioana 03 Nov, 2014 11:38 Aceleasi probleme la fiecare alegere nationala si locala.De ce nu se iau masuri din timp ca sa nu se intampine aceleasi probleme la fiecare alegere?DA,atata timp cat acesti bolnavi sunt bolnavi psihic si sunt institutionalizati ca irecuperabili,cum au dreptul si discernamantul de a vota?In recuperarea unor averi a apartinatorilor sunt declarati fara discernamant ,dar totusi sunt declarati cu discernamant la vot?Sunt foarte multi care nu stiu pe ce lume traiesc,ce presedinte de tara au,nu stiu ce varsta au,dar stiu ce sa voteze...Cum este posibil asa cv???Cei ce sunt in masura de a rezolva aceasta problema,sa o rezolve odata pentru totdeauna