Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strauss Festival Orchestra Vienna aduce Crăciunul în pași de vals, la Constanţa

ro

23 Sep, 2015 17:49 1870 Marime text
Fascinanta lume vieneză se va deschide și în acest an publicului din Constanţa prin intermediul unui spectacol 100% vienez, „Christmas în Vienna!”. Pentru al șaptelea an consecutiv în țara noastră, Strauss Festival Orchestra Vienna aduce Crăciunul în pași de vals.

Dirijată de maestrul Willy Büchler, cu participarea extraordinară a sopranei vieneze Monika Mosser, Strauss Festival Orchestra Vienna va concerta vineri, 18 decembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.

Recunoscuţi pe plan internaţional pentru virtuozitatea şi măiestria lor, câştigând deopotrivă admiraţia publicului şi a criticilor, artiştii sunt consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice. Monika Mosser, prezentă în cadrul spectacolului de la Constanţa, a câştigat Concursul Internaţional de Operetă „Nico Dostal”, începându-şi cariera de solistă la Volksoper Wien. Fiind o soprană cu uimitoare abilităţi interpretative, Monika Mosser are un repertoriu care cuprinde arii de operă, operete, dar şi musical-uri celebre. Performanţele sopranei au încântat oameni din toate colţurile lumii.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. În funcție de așezarea în sală, biletele sunt disponibile la două categorii de prețuri: categoria VIP – 150 de lei și categoria I – 100 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii