Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seară "nebună" de folk, rock şi latino Ovidiu Mihăilescu şi Trupa Joi fac show la Constanţa

ro

29 May, 2015 08:59 1592 Marime text
În această seară, publicul de la malul mării se va putea distra alături de Ovidiu Mihăilescu şi Trupa Joi. Concertul este programat în localul Timeless, începând cu ora 21.30, anunţându-se „o seară «nebună» de folk, rock şi latino”. Invitata specială a evenimentului este poeta Amelia Stănescu. Un bilet costă 20 de lei.
 
Trupa Joi se bucură de următoarea componenţă: Radu Vălean (bass), Alexandru Cismaru (chitară) şi Ciprian Diaconu (tobe).
 
Ovidiu Mihăilescu s-a născut la Câmpina şi s-a îndrăgostit de folk după vizionarea unui concert la Teatrul Geo Bogza din oraşul natal. Alături de echipa de folkişti a „Cenaclului Vouă”, artistul a participat la peste 300 de spectacole în toate colţurile ţării. Mai târziu, a lansat volumul de poezii „Aici sunt anii Dumneavoastră”. De asemenea, de-a lungul anilor, a participat la festivaluri de folk importante, în oraşe precum Iaşi şi Brăila.

Amelia Stănescu este licenţiată în Filologie (1997) şi în Drept (2007). Din 2006, este doctor în domeniul Filologie. În decursul carierei, Amelia Stănescu a semnat mai multe volume de poezie, printre care se numără „Mecanica firii” și „Aşternuturi de ploaie”, precum și volumul de portrete şi interviuri literare „Metafora de urgenţă”. Datorită valenţelor sale actoriceşti şi calităţii textelor propuse, Amelia Stănescu a reuşit să impresioneze publicul iubitor de frumos prin spectacolele de muzică şi poezie susţinute la Constanţa, Bucureşti, Piteşti, Ploieşti, Iaşi, dar şi în străinătate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii