Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuel Moore, în Ego Mamaia

ro

01 Aug, 2013 12:50 1851 Marime text
Chitarist, cântăreţ, producător şi DJ de la vârsta de 25 de ani, Manuel Moore este unul dintre pionierii îmbinării sunetului chitarei electrice cu muzica electronică. Cu o prezentare scenică spectaculoasă şi cu un show live nemaipomenit, el este recunoscut drept cel mai bun artist de gen din lume.

Manuel Moore va mixa sâmbătă, 3 august, în Club Ego Mamaia. Petrecerea începe după ora 23.00 şi ţine până la orele 7.00 dimineaţa.

În anul 2009, a devenit DJ rezident într-unul din cele mai mari cluburi din lume, Privilege Ibiza, mixând în fiecare vineri în faţa a 15.000 de oameni la „Supermartxe”, cea mai tare petrecere din Ibiza.

Manuel Moore a cântat în cele mai cunoscute cluburi din 23 de ţări, inclusiv în Pacha Ibiza, Amnesia Ibiza, Privilege and Space Ibiza, împărţind scena cu artişti precum: Rihanna, Pitbull, Katy Perry, Kelly Rowland, Rebeka Brown, Paul Oakenfold, Nuno Bettancourt, David Vendetta, Axwell, Mastiksoul, Brian Cross, Soraya, Marta Sanchez, Monica Naranjo Antoine Clamaran, Erik Morillo, Micah, Ruben Moran, Paul Kopanos.


În perioada 2010 - 2011, Moore a fost DJ-ul de casă al Amnesia Ibiza. De curând, artistul a terminat filmările la videoclipul „Burning Love”, acesta fiind cel mai recent single al său, pe care l-a realizat împreună cu Paul Kopanos şi Rebeka Brown.

MANUEL MOORE a fost premiat de prestigioasa revistă Deejay Magazine pentru cea mai bună prestaţie live în Spania în 2010. În acest an, până la această dată, Moore a fost nominalizat pentru două premii Vicios.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii