Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol educativ pentru copii Gaşca Zurli ajunge „La mare, la soare”

ro

05 Jul, 2015 11:11 2280 Marime text
Mâine, 6 iulie, la început de săptămână, Gaşca Zurli ajunge „La mare, la soare”, într-un spectacol educativ și interactiv pentru copii, despre cât e de important să se protejeze de razele soarelui și să le rămână mai mult timp pentru joaca în apă și în nisip. Spectacolul este programat la Teatrul de Vară Jupiter, de la ora 20.30.
 
„Zâna Bună este cea care îi învață pe cei mici cum să se ferească de orice rău, iar Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, este cea care ignoră sfaturile Zânei Bune. Fața îi este arsă, corpul îi este plin de bubițe dar cu toate astea nu vrea să folosească o cremă protectoare. (...) Finalul piesei este fericit, la fel ca și copiii care vor ajunge la spectacolul de teatru”, se menţionează pe site-ul teatruldevarajupiter.ro.
 
Biletele costă 35 de lei şi se pot achizitiona de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter, între orele 16.00-22.00,sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro. 

Teatrul de Vară Jupiter şi-a deschis stagiunea pe 3 iulie cu o piesă de teatru, în regia lui Alexandru Jitea. Printre numele care vor urca pe scena de la Jupiter în această vară se numără Magda Catone, Claudiu Bleonț, Proconsul, Bosquito, iar aceştia sunt doar câțiva dintre cei care îi vor încânta pe cei prezenți la Jupiter. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii