Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Piersic Jr. face „Freak Show” la Constanţa

ro

04 Apr, 2014 10:22 2801 Marime text
Actorul Florin Piersic Jr. revine la Constanţa cu spectacolul „Freak Show”. Evenimentul va avea loc miercuri, 9 aprilie, ora 21:00, la restaurant Harlequin Mamaia.
„Freak Show” este un spectacol inedit deoarece este scris, regizat şi interpretat de aceeaşi persoană, Florin Piersic Jr.
Timp de două ore, Florin Piersic Jr. se va transforma continuu într-un alt personaj, schimbându-şi purtarea şi convingerile în funcţie de personalitatea şi interesele celor 13 personaje interpretate. Într-o succesiune dinamică, actorul va fi miliardar de carton, muncitor pe şantier, bancher, pensionar, producător de film, profesor, persoană fără adăpost.
Premiera acestui spectacol a avut loc în decembrie 2013, în Bucureşti, bucurându-se apoi de reprezentaţii şi în alte oraşe.
În 2002 Florin Piersic Jr. a câştigat „Premiul pentru cel mai bun actor” la Gala UNITER pentru spectacolul „Sex, Drugs, Rock and Roll”. A regizat şi a jucat în mai multe piese de teatru şi filme. A publicat romanul „Romantic Porno”, compilaţia de poveştiri „Opere Cumplite” şi a coordonat proiectul colectiv „Ficţiuni Reale”. În prezent, lucrează la lung metrajul „Nimic despre dragoste”, care urmează să fie lansat în decursul acestui an.
Preţul unui bilet pentru „Freak Show” este de 45 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii