Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anniversary Party în Goblin cu Maximilian şi Gojira

ro

06 Mar, 2013 00:19 2493 Marime text
Acum un an fix, uzina Goblin se deschidea oficial în Constanţa, cu un Grand Opening Party de legendă, care prevestea însă doar 1% din ce-a urmat în ultimele 12 luni. Curând, Goblin s-a impus drept trend setter-ul în materie de concerte live, party-uri nebune, concursuri inedite şi prezenţă în social-media.

La un an distanţă, Goblin se pregăteşte pentru o aniversare ca-n filme. Suntem gata pentru două seri de povestit la nepoţi, cu concerte, surprize şi, bineînţeles, o grămadă de distracţie!

Vineri, 8 martie, concertează Maximilian. A mai fost în Goblin aşa că pregătiţi-vă să petreceţi cu el şi după concert, până dis-de-dimineaţa.

Există şi o MEGA-surpriză: În deschidere, pe scena Goblin urca senzaţia virală de pe Internet – Axon Turmentatu’, îmbrăcat la patru ace, în costum de scafandru.

Şi pentru că este 8 martie toate fetele vor primi DOUĂ SHOT-URI din partea casei în loc de UNUL!

Intrare – 20 lei (shot de tequila Jose Cuervo inclus, două shot-uri surpiză pentru fete).

Sâmbătă, 9 martie, demenţa continuă! Cap de afiş este Gojira, împreună cu Planet H, care promite că va dărâma zidurile sau că va leşina încercând! E clar că nu puteţi rata un astfel de show, mai ales că, în Constanţa, Gojira nu mai vine decât exclusiv la Goblin. Iar de data asta, va fi ajutat de un super show de lumini, pregătit special pentru această ocazie.

Alături de ei va fi legendarul DJ Amon, care ţine tot Bucureştiul pe ringul de dans, în multe cluburi de renume din capitală, de seara până dimineaţa.

Intrare – 15 lei (super shot de tequila Jose Cuervo inclus!)

https://www.facebook.com/Goblin.Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii