Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepreşedinte al Asociaţiei Parazitologilor Averea şi interesele consilierului judeţean liberal Nicolae Ciucă (documente)

ro

01 Jul, 2015 00:00 2360 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere pe anul 2014 a consilierului judeţean liberal (fost PDL), Nicolae Ciucă.
Nicolae Ciucă ocupă funcţia de consilier judeţean din luna mai 2014, atunci când a intrat în CJC după demisia Corinei Gheorghe, fiind membru supleant pe lista PDL. Ultima dată când s-a mai aflat în atenţia opiniei publice a fost în anul 2011, când a candidat contra lui Mircea Banias, Paul Brânză şi Gigi Chiru la conducerea de atunci a PDL Constanţa, cel din urmă fiind desemnat câştigător, la acel moment.
Potrivit declaraţiei de avere depuse pe 12 iunie, alesul judeţean deţine, din anul 1972, împreună cu soţia, un apartament în suprafaţă de 68 de metri pătraţi, în Constanţa. Nu deţine terenuri sau bunuri mobile şi nici active financiare mai mari de 5.000 de euro nu sunt menţionate în declaraţia sa de avere. Liberalul nu are bijuterii sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, el nu are conturi şi depozite bancare, nici plasamente şi investiţii directe, şi nici datorii. Atât el cât şi soţia sa declară doar venituri din pensii, la care se adaugă indemnizaţia de consilier judeţean, în sumă de 5.780 de lei. Nicolae Ciucă declară o pensie de 19.524 de lei, iar soţia sa doar 13.200 de lei.

Declară, în schimb, că este vicepreşedinte în Asociaţia Parazitologilor, preşedintele Biroului Permanent Judeţean (BPJ) pensionari din cadrul PDL Constanţa şi vicepreşedinte al Biroului Permanent Naţional (BPN) pensionari şi vârsta a treia pentru regiunea Sud-Est.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii