Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un director de aeroport fără prea multă avere. Directorul operaţional are doar o datorie şi o Dacia Logan (documente)

ro

27 Oct, 2015 00:00 2644 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă averea directorului operaţional al Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu“, Nicuşor Şuta.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, document depus pe 12 iunie 2015, acesta nu deţine decât un bun mobil, un autoturism Dacia Logan fabricat în 2007 şi cumpărat printr-un credit auto. De asemenea, are şi o datorie, contractată în 2011 şi scadentă la 1 august 2014, având o limită de credit de 6.370 de lei.
 
În ceea ce priveşte veniturile, directorul operaţional menţionează că, în anul anterior completării declaraţiei de avere, a avut două venituri din salarii, unul la funcţia de bază şi altul în afara funcţiei de bază, ambele de la Aeroportul „Mihail Kogălniceanu“, în valoare de 45,197 de lei, respectiv 400 de lei. Nicuşor Şuta nu declară interese.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii