Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În locul Corneliei Vulpoi Averea şi interesele noului director economic din cadrul DRDP Constanţa, Roxana Alexe (documente)

ro

07 May, 2015 00:00 2495 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale directorului economic din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, economist Roxana Alexe.
Anterior, postul fusese ocupat de Cornelia Vulpoi, însă, din anul 2014, Roxana Alexe ocupă funcţia de director economic. De aceea, pe site-ul instituţiei nu se regăsesc decât o declaraţie de avere şi una de interese, completate la începutul mandatului.

Potrivit declaraţiei de avere completate pe 18 septembrie 2014, Roxana Alexe nu deţine bunuri mobile sau imobile, active financiare sau datorii. În anul 2014, a declarat doar un venit din salariul obţinut la DRDP Constanţa, în sumă de 23.538 de lei.

Declaraţia de interese este, în schimb, mai atractivă. Roxana Alexe menţionează, în documentul completat în septembrie 2014, că este expert contabil autorizat CECCAR Constanţa (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România) şi că deţine părţi sociale la SC Business Project Solutions SRL Constanţa (opt părţi sociale, a căror valoare este de 80 de lei) şi la SC Ralex Company SRL (25 de părţi sociale, a căror valoare este de 250 de lei), unde ocupă şi funcţia de administrator, post remunerat.

SC Business Project Solutions SRL a fost înfiinţată în anul 2011, cu un capital social de 200 de lei, ocupându-se de „activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal“. Ralex Company SRL a fost înfiinţată în 2008, însă apare cu activitate suspendată din mai 2009. Firma are ca domeniu de activitate „lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat“.
 
În secţiunea Documente puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale directorului economic din cadrul DRDP.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii