Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funcţiile deţinute de un ales PSD rămân constante Veniturile consilierului municipal Mircea Dobre s-au redus (document)

ro

22 Jan, 2016 00:00 2477 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie 2015, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Continuăm să aflăm cum au crescut ori s-au redus averile consilierilor locali municipali din Constanţa comparând documentele postate pe site-ul Primăriei Constanţa. Astăzi, am aruncat o privire pe declaraţiile de avere şi de interese aferente anilor 2014 şi 2015 depuse de consilierul PSD Mircea Dobre. În privinţa averii acestuia, nu apar modificări importante. Comparativ cu declaraţia de avere din 2014, în documentul din iunie anul trecut nu mai apar două depozite bancare deschise în 2013, în care alesul avea 580.906 lei.
 
De asemenea, la rubrica „Plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate a căror valoare pe piaţă însumată depăşeşte 5.000 de euro”, în declaraţia postată de Dobre vara trecută apare un împrumut de 700.300 de lei, acordat în nume personal firmei SC Dobre şi Fiii SRL.
Mai mult, făcând o adunare, am constatat că veniturile familiei Dobre aferente anului fiscal 2013 au fost de 1.172.784 de lei comparativ cu cele obţinute un an mai târziu şi care s-au redus la 845.332 de lei.
 
În ceea ce priveşte declaraţiile de interese depuse în anii 2014 şi 2015, consilierul municipal PSD Mircea Dobre nu a operat nicio modificare. A rămas director şi administrator la SC Dobre şi Fiii SRL, director la Geomir Internaţional SRL şi asociat la M.G. Tour SRL. De asemenea, alesul municipal social-democrat este preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.
 
În secţiunea „Documente” sunt disponibile declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii