Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere şi ce interese are vicepreşedintele Judecătoriei Medgidia, Isabela Alina Stănescu (documente)

ro

28 Apr, 2016 00:00 4430 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 

Începând cu data de 7 aprilie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor şi vicepreşedinţilor instanţelor de judecată din municipiu. Astăzi, vorbim despre vicepreşedintele Judecătoriei Medgidia, magistratul Isabela Alina Stănescu. 
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere a magistratului Isabela Alina Stănescu, din 29 mai 2015, aceasta deţine un apartament de 95,95 mp în municipiul Constanţa, dobândit în 2012, prin vânzare-cumpărare. Judecătorul mai deţine un autoturism Volkswagen Polo clasic, fabricat în 2000, dobândit prin vânzare-cumpărare.
 
În ceea ce priveşte datoriile, magistratul declară două credite la Banca Transilvania, ambele contractate în 2012, unul în valoare de 57.000 de euro, scadent în 2041, iar altul în valoare de 75.000 de lei, scadent în 2017. Judecătoarea Isabela Alina Stănescu mai are un credit la BRD în valoare de 45.000 de lei, contractat în 2013, scadent în 2018.
 
La rubrica dedicată veniturilor, Isabela Alina Stănescu menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat o indemnizaţie de 101.093 de lei de la Ministerul Justiţiei. Magistratul a adăugat în declaraţia de avere şi pensia de urmaş a fiului, în valoare de 5.220 de lei, de la Ministerul Afacerilor Interne.
 
Potrivit propriei declaraţii, vicepreşedintele Judecătoriei Medgidia nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ pot fi citite integral cele două declaraţii ale magistratului Isabela Alina Stănescu.
 
Emilia Cezara CREŢU este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii