Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 9 octombrie 2013

ro

09 Oct, 2013 08:56 2298 Marime text
Din tot sufletul transmitem sincere condoleante familiei Ciobanu Madalina si Stefan pentru pierderea suferita prin trecerea in nefiinta a celei ce a fost STANCIU MARIA MARCELA.

Regretam profund ca au pierdut cea mai buna mama si soacra. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Familia Anghelache Alexandru si Doina! Un gand de mangaiere si sincere condoleante familiei Ciobanu Madalina si Stefan la trecerea in nefiinta a celei ce a fost STANCIU MARIA MARCELA, mama, bunica si soacra deosebita. Dumnezeu te-a iubit atat de mult, incat te-a vrut alaturi de El, pentru ca de acolo sa-i veghezi pe cei dragi,,. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Laura si Ion Dragan!


Colegii din Teatrul de Stat Constanta sunt alaturi de actrita Mirela Pana, in clipa grea a despartirii de tatal ei. Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca!


Colectivul Romcontrol este alaturi de colegul sau Radu, in greaua incercare pricinuita de pierderea scumpei sale mame. Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Sincere condoleante!


Fam. Micu Mihai Didina si Mihai anunta cu durere in suflet disparitia fulgeratoare intr-un tragic accident de munca a cumnatei lor VISAN ELENA. Corpul neinsufletit este depus la Casa Albastra - Cimitirul Central. Inmormintarea va avea loc azi 9 octombrie, ora 11.00, la Cimitirul Municipal Constanta (Energia). Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii