Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 8-9 martie 2014

ro

10 Mar, 2014 11:15 2525 Marime text
Colectivul clasei a VII-a B de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, dirigintă Ioana Râcă, împreună cu tot colectivul profesoral, anunţă, cu sufletul împietrit de durere, trecerea neaştepatată la cele veșnice a iubitei lor colege şi eleve de excepţie, Melina Zăhărneanu. Suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei pur!

„O fetiţă de doar 14 ani, elevă eminentă a Colegiului de Arte Regina Maria din Constanţa, s-a stins astă-noapte, făcând infarct, după ce, în doua zile consecutive, a făcut febra foarte mare (40 gr)”, anunţă profesoara Rodica Iftime. Era o copilă de excepţie: educată, sensibilă, delicată, cea mai buna elevă din clasă (cu 10 pe linie!), foarte talentată la desen, la teatru, la pian, la canto.

Colectivul Astra Constanţa este alături de colegul Vlad Răzvan în aceste momente grele pricinuite de decesul fiicei Zăhărneanu Flavia Melina. Dumnezeu să o ierte! Sincere condoleanţe!

Inginer Dragoş Bădică a plecat ca un fulger dintre noi, arzându-ne inimile. Te vom păstra în sufletul nostru pentru totdeauna. Tuşa, Ionuţ, Bogdan, Codruţ Ţonoiu.

Nimeni nu-l va înlocui vreodată în inimile noastre pe Dragoş Bădică, soţ şi tată mult iubit şi de excepţie. Iolanda, Brenda, Alex Bădică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii