Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 3 iulie 2013

ro

03 Jul, 2013 11:47 2157 Marime text
Colectivul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa îşi exprimă regretul profund la trecerea în nefiinţă a celui care a fost magistratul Ioan Imbrea, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească!

Foştii şi actualii colegi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia deplâng trecerea fulgerătoare în nefiinţă a magistratului procuror Imbrea Ioan, care timp de peste 30 de ani şi-a desfăşurat activitatea în cadrul parchetelor constănţene în calitate de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, om de înaltă ţinută morală şi profesională. Suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe! Corpul neînsufleţit este depus la Capela Cimitirului Municipal. Slujba de pomenire şi înmormântarea vor avea loc mâine, începând cu ora 12.00.

Cu inimile zdrobite de durere, soţia, copiii şi nepoţii anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost Ciotu Sterie Paul, un suflet deosebit de bun şi cald. Ai lăsat un gol imens în inimile noastre! Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 17.00.

Cu durere în suflet, anunţ dispariţia fratelui meu Coitu (Ciotu) Sterie-Paul. Trupul neînsufleţit este depus la Casa Albastră, etaj. Odihnească-se în pace! Maria-Venera Coitu.

Cu părere de rău, colectivul Complexului Turistic Dobrogea transmite sincere condoleanţe familiilor Nedelea Ion şi Nedelea Daniel la decesul mamei, respectiv bunicii. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Cu nemărginită durere şi profund regret, anunţăm trecerea în nefiinţă a domnului Teodor Creţu din Mihail Kogălniceanu. Dumnezeu să-l odihnească! Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 12.00, în Mihail Kogălniceanu. Soţia şi copiii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii