Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 28 mai 2014

ro

28 May, 2014 08:09 2501 Marime text


Cu regret în suflet, soţul Doru anunţă trecerea în nefiinţă a soţiei sale Dorina Baltag. Înmormântarea va avea loc azi, 28 mai, la Cimitirul Viile Noi (Km 4-5). Trupul neînsufleţit se află la Casa Albastră până în jurul orei 11.00.
 
Profund îndureraţi, Aneta, soţie, copiii şi nepoţii anunţă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost ing. Ion Hera, soţ, tată şi bunic devotat familiei sale. Corpul neînsufleţit se află depus la Casa Albastră de la Cimitirul Central, iar înmormântarea va avea loc astăzi, 28 mai, la ora 13.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
La nici trei săptămâni de la plecarea în eternitate a domnului profesor Chimirea I. Nicolae, cu sufletele cernite de durere, anunţăm decesul doamnei profesor de psihologie şi logică Chimirea F. Maria (Poliana), iubită şi respectată de generaţii întregi de tineri cărora, cu profesionalism şi blândeţe, le-a modelat caracterele. Minunată, desăvârşită în toată dragostea şi devotamentul faţă de familia căreia i s-a dedicat cu trup şi suflet, ne-a lăsat un gol imens, dar şi o amintire pe care o vom preţui toată viaţa. A plecat la sufletul ei pereche, la soţul ei mult iubit, înconjurată de familia pe care a admirat-o şi a iubit-o nespus, fiicele Daniela şi Irinel, nepoţii Nicuşor şi Sorina şi de toţi prietenii. Slujba de pomenire şi înmormântarea vor avea loc astăzi, 28.05.2014, ora 11.00 la Bucureşti – Cimitirul Bellu Ortodox, Fig. 7 (lângă Aleea Scriitorilor), iar parastasul, la ora 13.00, la restaurantul „La Mama“ (lângă Ateneul Român). Nu te vom uita!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii